Don Diablo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Don Diablo
MemberOnu steroid lubab küll 10 kg… ainult, et kas just sinna kuhu vaja..
Don Diablo
MemberFlexer 490 kr/kuu
Selle hinna eest kõva koht
Don Diablo
MemberTervele kehale 2x nädalas.
Kokku 21 harjutust
Don Diablo
MemberEt siis soovitad kordused samaks jätta ning lihtsalt muid harjutusei edasi teha?
Don Diablo
MemberKusjuures ühele lihasele teen maksimum kaks harjutust.
Asja mõte on ühe pävaga tervele kehale teha.
Kui mitu teha siis ei jõuaks juba ajaliselt
Don Diablo
MemberTänud. Leidsin kontaktid ja hakkan asja uurima.
Don Diablo
MemberEelmine oli liiga kauge…. ja pädevusest jäi puudu.
Don Diablo
MemberTäna trenni ei lähe… proovin täpselt sama koksi teha ja kui tulemus ei muutu peab vist jah arsti külastama.
Don Diablo
MemberEi ole bioloogiat sellise pilguga õppinud aga tootes sisalduv on http://www.fitler.ee/?page=purewinf
Äkki targemad mehed avaldavad arvamust.
Don Diablo
Memberteeks äkki nii et enne kui lolli hakkab ajama saab enne ikka kaineks?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> alustasin ise ka kunagi biolabiga ja ei tulnud tagant ei mul ega ühelgi sõbral. ja pure whey ei aja sul ammugi tagant midagi välja. ma arvan et asi on sul rohkem psüühililist laadi. ole nüüd mees ja käitu nagu mees ja söö valku edasi ja ära halise nagu tita et nii kui kohe valku võtad nii tuleb. mõtle parem ega saalis üle ei punnitunud. mõnel ajab saalis kõva punnitamine ja väntsutamine enne trenni söödud söögi kõhus vedelaks ja ongi nii et pärast trenni on lörts.@boss: Ma ei tea kui boss sa oled aga pakuks välja, et norm inimene ei tule teise proble üle naerma ega ülbitsema. Teeme ikka nii, et anname mõistikku nõu või oleme üldse vait.
Kui vastuse teist poolt lugeda siis tänan.. sul võib õigus olla selles üle punnitamises. Seda on lihtne järgi proovida.
Don Diablo
MemberEi saa hästi aru mida küsid. Mõtled, et kas ained jõuavad imenduda enne kui magama lähed?
Kui nii siis jõuavad küll. Vadak hakkab imenduma poole h pärast, glükoos jms imendub kohe peale manustamist.
Kuid parem oleks ööseks kah laks sisse panna, et lihas nälga ei jääks. Eriti hea oleks Kaseiin mis hommikuni imendub. Siin poeski seda vist saadaval
Don Diablo
MemberKüsi apteegist ntx vitamiine a-Z-ni. Midagi konkreetset ei hakka pakkuma sest variante on ju miljoneid.
Don Diablo
Memberaga proovi võtta ilma viinamarjasuhkruta. suhkur võib olla hoopiski see, mis võtab sul kõhu lahti.Hommikusöögiks segan soja pulbrit jogurtiga ja et powerit oleks, lisan ka viinamarja-suhkrut. Seedimisega probleemi pole… seega süüdlane ikkagi valk
Don Diablo
MemberMul jälle meeletult kiire ainevahetus. Õhtul kell 20 söön ntx kõva prae ja kui 24:00 paiku magama hakkan minema siis kõht koriseb.
Aga ise arvan, et minu jama tuleb piimast… seda pole ma kunagi seedinud. Ja vadak pidigi ju olema piima valk “häkitud” kujul.
Don Diablo
MemberMa tahaks ka teada… selg jubedalt valutab.. eriti peale naise kõrval magamist.
-
AutorPostitused