Don Diablo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Don Diablo
Member@ segens:
Valke ei hakka soovitama nimeliselt… peale trenni peaks ikka vadak olema..
Aga kogused on siin foorumis korra v paar läbi jooksnud. Peale trenni siis valku 0,4g per keha kg ja süsivesikuid poole rohkem. Ise teengi nii ja tunnen, et kõik läheb õigesse auku.
Edu
Don Diablo
MemberKusjuures mul on selline tunne tekkinud, et ega nemad müügiga ei tegelegi. Edasimüüjad on neil selleks. Aga niipalju kui mina uurisin siis pole neil aimugi sellisest ainest.
Don Diablo
MemberAga mis selle kohupiima nimi on?
Kui poodi sobrama minna siis võib jäädagi otsima ilma nime teadmata
Don Diablo
MemberPean vist jah jalgadele tõsisemalt tegema kuigi need mul praegu ainsad lihased mis peale trenni tunda annavad.
Jooksmine jääb hetkel ära kuna tegelen nn massi kogumisega… mingitest liigsetest kilodest rasva näol ei saa minu puhul juttugi olla. Lihtsalt ei teki seda. Samuti näen vaeva lihase kasvatamisega…. ka see ei kasva kuigi kiiresti. A reljeefseks läheb küll:))
Aga tänud vastanutele.. vaatan veel bodybuilding.com-is ringi aga arvatavasti jaotangi kava nii nagu soovitasite.
Don Diablo
MemberKusjuures mul oli sama jama mingi aeg tagasi… aga niipea kui suitsetamisest loobusin hakkas kõik ok poole minema. Aga piima vastu on mul ammusest ajast allergia…
Sööma peaksid nagu ikka.. kana, punast liha jms. Ega siis ainult piima puudumisest asi üksluiseks ei jää. Kusjuures kas jogurtit ja muid selliseid piimatooteid kannatad?
Kui tõsine allergia millegi säärase vastu on siis pead väga kvaliteetset valku tarbima hakkama. Nimedest ei räägi ja reklaami ei tee.
Aga miks soja valku ei seedi.. see ju looduslik ja ei tohiks kellegi seedimist ärritada?
Ps: vadaku kohupiim?? äkki ütled mis asja täpne nimetus ja kust saab??
Don Diablo
MemberNojah… söön ise kah “peaaegu” sarnaselt peale suitsust loobumist..
Aga miks peale trenni valku seega segad? Peaks ikka süsivesikutega asi olema.
Don Diablo
MemberAga kust konkreetselt seda kraami saab.. Mingid numbrid, aadressid???
Uurisin ise kah paari kohta kui ei haisugi:(
Don Diablo
MemberMõte on muidugi hea aga kas ülakeha trenn liiga pikaks ei veni võrreldes alakehaga?
Kardan, et ülakeha trenn kipub siis 1h peale, samas kui alakeha teen maksimum 30 min.
Kas veel mingeid variante soovitate?
Don Diablo
MemberSee võib muidugi tõsi olla aga ma ei jaga su arvamust päris 100% selle kommerts…. suhtes.
Aga äkki tead mõnda hiine meditsiiniga tegelevat tohtrit nimetada… hea meelega võtaks ühendust? Kõigele uuele tuleb avatud olla… muidu võib jäädagi oma mätta otsa mädanema.
Don Diablo
MemberTuntav mõju tekib viina juues..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt on nii, et enne neid looduslikke asju oli mul tervis ikka väga p….s. Alates seedimisest ja lõpetades käte värinatega. Poole aastaga sain tervise ikka vägagi korda. Effekt oleks muidugi suurem olnud mui suitsetamisest loobunud oleksin. Praeguseks olen. Nüüd siis vaja kuskilt midagi uut samaväärset looduslikku toodet vaadata. Kas mõni siinsetest toidulisanditest ei võiks sobida? Ma mõtlen midagi sellist kus puhtale vadakule oleks lisatud kõikvõimalikke vitamiine mineraale. Et nagu tervise pomm teisisõnu ja samas oleks hea peale trenni sisse libistada.
Don Diablo
MemberKusjuures ei räägi GNLD firmast. Aga kui ka nemad selliseid tooteid pakuvad siis tekivad käärid:DD
Kuigi siin firmasid ei tohtivat välja tuua…. mainiksin selle asja laiema nimetuse mida kasutasin “Herbalife”
Muidu asi nagu igati ok aga see kuidas need inimesed seal igasugu mõtetusi üritavad pähe määrida… omamata ise mingeid meditsiinilisi teadmisi. Kunagi oli juhus kui mind sinna tööle üritati värvata ja nii ma siis tean kui kõva prossa nad omale saavad. Just selle protsendi pärast ei huvitagi neid mida inimene konkreetselt vajab jms. Lihtsalt mida rohkem ostab seda uhkem. Selline poliitika nats häirib kuna tegu ei ole mõne sotiga ja pääääris mitme kiloga. Eile siis saigi hing täis mul sellest kolhoosist seal.. võtsin natuke sõna seal ja enam mind sinna ei oodata:DD
Nüüd siis ootaks mingit uut ja natuke normaalsemat lahendust. Sest päris ilma loodusliku asjata kah nagu ei tahaks…. nii hästi mõjus:)
Aga jah.. otsustamine peaks ikka minule jääma. Muidu läheb asi kahtlaseks.
Tegelt võiks mõni vadakut sisaldav toidulisand selliseid aineid lisaks sisaldada. Vot siis oleks tase.
Ok aitab küll halast
Don Diablo
MemberVot sellised vastused mulle meeldivad…. tore kui targa jutuga suu kinni panakse:)
Kusjuures vaevalt, et perearst midagi sellest teemast teab…. vähemalt see arst kes minul on:P ok see selleks.
Selle rakutoidu mõte olevatki selles, et tavatoit nii hästi ei imendu. Ei saa läbi selle memnbraani jms. Selleks on seal sees erinevad ained mis seda soodustavad.
Sinu jutust saan aru, et on vaja korralikult süüa ja siis lisaks aminohappeid+vitamiine ja mineraale. Äkki oskad soovitada mõnd piisavalt effektiivset toodet?
Tänan
Don Diablo
MemberKüsisin kah hinda eile. Siiani ei ole vastust tulnud.
Don Diablo
MemberMingi aeg oli eiselti lehel ka hinnakiri üleval
siis maksis purk 700
Vaatan, et uuem nimi asjal juba ekdisten
Don Diablo
MemberNjaa.. päris palju neid ex-kimujaid siin:D
Miks ma selle teema siin üldse algatasin… nimelt on mul alati nii enne kui ka peale trenni suits ette tekkinud. See tekitab masendust. Aga samas ilma kah ei saa. Täna siis 11 päev ilma suitsuta ja kusjuures enam ei taha kah…. aga kilosid tahaks küll mingi 5 näiteks. Aga eks need tulevad kah.. sest isu on tohutu:)
-
AutorPostitused