Dogsdaname
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Dogsdaname
MemberPalju Õnne siitpooltki.!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2009 at 12:48 p.l. in reply to: Palun erakorralist abi :) – Abi aitas, vaata ise! #182997Dogsdaname
MemberTa on väärt lingile vajutamist.!
Dogsdaname
MemberPoiss 180cm ja 46!
Dogsdaname
MemberKaal siis 73kg ja peaks 4 või 5 korda.!
Dogsdaname
Member1. 80kg
2. 85kg
3. 125kg
Vanus 17, kaal 73 ja pikkus 180-185cm
Dogsdaname
Memberkuskilt seda air alerti ei saaks w?, see link enam ei tööta!
Dogsdaname
MemberTop 3:
1. Jõutõmme
2. Svungimine
3. Seistes biitseps kangiga
Dogsdaname
MemberDogsdaname
MemberÄkki saaks kah seda surumis kava?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>email: dogsdaname@hot.ee
Dogsdaname
MemberEestis las ollavad eesti monumendid, ja eemaldame nende pronkssõduri naq nemad tegid mitmekümneid aastaid tagasi meie vabadussõja monumendiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dogsdaname
Membermeil kadusid mõned 20kg ketad
Dogsdaname
MemberVanus: 14
Haridus: 8. klass käsil
Amet: Õpilane
Dogsdaname
MemberMina andsin selle kossariel ja tegin ka talle…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muide tüüp läks vähe ähmi täis et mina ple küll mdiaq sellist teinud hakkas ajama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dogsdaname
Member190kg enda jaoks normaalne võrreldes vanust.
pole enam tglt proovinud kh.
Dogsdaname
MemberEnam jaolt on mu elus ainult vigastused, eriti kui veel sai floras jalkat taguda sisi niideti nii et põlved siiani valusad. Tõsine vigastus oli nüüd sügisel kaks kuud olin audis põlve rebend(nii vähemalt öeldi haiglas). Juhtus sisi kooli spordipäeval kaugushüpes, kui ebaõnnetult lõin küünarnukiga piku põlve ja maandusin ka valesti (ise olen ka muidu neljavõistluses maakonna teine). Alguses ei olnudki nii hul lsee asi aga sisi jõusaal ussitas tagant seda. Algul oli et ei saanud jalga kõveraks põlvest aga too kord jõusaalis käis kraks läbi jala pressil ja peale seda enam ei saanud jalga sirgeks. Hommikul ärkasin üles sisi ei suutnud isegi püsti seista. Siis haiglas öeldi ja ossin põlve tugevndus sideme ja asi paranes aga lõpuni mitet kergelt ikka veel sees sest hakaksi nliiga vara tegema jälle. Aga oli ka õnne ml elektriga. Rongijaamas siis sain 360 volti ja läksi nomal jalals pere arstile. Sealt saadeti haiglasse õmblema rannet , neli õmblust aga parema biitsepsi peal oli tohutu põletus arm, kus oli ka arstile mõte juba siirdada nahka. Öeldi naljaga pooleks et minust saab elektrik sest ma kukkusin kappist selles asendis välja naq elektrikud kukkuvad.
AutorPostitused