Djud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Djud
MemberMehaaniliselt kõige sarnasem liigutus oleks vist reie ettesirutus reie-nelipea pingil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
Member1.Kai Greene
2.Phil Heath
3.Branch Warren
4.Melvin Anthony
5.Dexter Jackson
6.Ronny Rockel
7.Hidetada Yamagishi
8.Robert Piotrkowicz
9.Toney Freeman
10.Roelly Winklaar
Djud
MemberEKs ta üks väga õige jutt ole. Samas selle pärast sporti tegemata ka saa jätta.Kuigi leian, et inimene, kes ei tegele võistlustegevusega ei peakski kreatiini tarbima. Valgupreparaatidega natuke teine lugu.
Samas,enamus ,kes saalis käivad võistlevad ikkagi oma trennikaaslastega,võistlevad oma eelmise aasta jõunäitajatega ehk siis võistlevad iseendaga..Seegi võistlus,isegi kui see lehe peal kirjas pole ja karikana vormistatud pole
Membervähemalt võikssealt kasvad ära ajada muidu viimastel püksis 10 erineva karvad
see mu point oligi
MemberKuuldavasti on elu üks suguhaigus,mis lõppeb surmaga..niiet kui mul neid terve pikk loend siis,mul peaks olema päris palju elusid,mis on iseenesest positiivne
Djud
MemberKuidas neid jagama hakatakse,igaüks proovib,et mis suurus sobib v?
Seljuhul sooviks esimene proovija olla
veebruar 28, 2010 at 12:26 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #259030Djud
Member19.30 Meeste 50 km ühisstart (kl), Stardis 55 meest, Eestist:
Andrus Veerpalu 1
Jaak Mae 4
Aivar Rehemaa 37
Algo Kärp 48
veebruar 27, 2010 at 4:16 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258884Djud
MemberDeyvid Oprja 70
Kristiina Smigun-Vähi 2
Tatjana Mannima 31
veebruar 26, 2010 at 12:25 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258356Djud
MemberMÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste slaalom, 1. laskumine
23.30 Naiste slaalom, 2. laskumine, Stardis 87 võistlejat.
Eestist: Tiiu Nurmberg 75
LASKESUUSATAMINE
21.30 Meeste 4×7,5 km, Stardis 19 riiki.
Eestlased: VIKS Priit, KOIV Kauri , TOBRELUTS Indrek ja LESSING Roland 15
Djud
MemberMa arvan,et kellelgi pole selle vastu midagi ,kui rohkem voore tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali naljaks.
Djud
MemberMa ei ütle,et sa oled loll,kuna sa pole päris kindel oma arvamuses aga ainult loll arvaks,et proteiin teeb lolliks.Ja ennem tuleks leida sõnale loll täpne definitsioon
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2010 at 9:40 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257744Djud
MemberTÄNA ENNUSTAME MURDMAASUUSATAMIST JA MÄESUUSATAMIST!
MURDMAASUUSATAMINE
21.15 Meeste 4×10 km (kl+v), Stardis 14 riiki!
Eesti meeste teatenelik: Kärp, Mae, Rehemaa ja Kokk 11
MÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste suurslaalom, 1. laskumine
23.15 Naiste suurslaalom, 2. laskumine, Stardis 86 võistlejat!
Eestist Tiiu Nurmberg 75
veebruar 23, 2010 at 10:27 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258544Djud
MemberMÄESUUSATAMINE
23.45 Meeste suurslaalom
Eestist: Deyvid Oprja – 85
LASKESUUSATAMINE
21.30 Naiste 4×6 km, Stardis 19 riiki
Kadri Lehtla, Eveli Saue, Sirli Hanni, Kristel Viigipuu 17
Djud
MemberAlguses võiksite tõesti teha jõusaalis “sissetöötava” nädala-kaks,12-15kordustega ja siis edasi mõelda süsteeme..Liigesed ja lihaskond peab harjuma uute liigutustega.Ta on varem käinud küll saalis aga kõik,mida ei tee tihedalt,ununeb.Kui mina käisin korvpallitrennis 6korda nädalas+ise individuaalselt saalis 3korda nädalas 3h tsüklitega,siis tundsin,et tehnika on alles enamvähem aga ikkagi vahepeal “unustasin” õiged asjad ära,kuna iga asi kinni pisiasjades..Nüüd,mängides kord nädalas korvpalli tunnen,et iga vise on eelmisest erinev(mitte,et ma sisse ei saaks aga stabiilsus pole selline nagu võiks)..Läks näide teistpidi aga vast said aru mu mõttest.