Djud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Djud
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Argo Vaible
5.Valju Jagomäe
oktoober 22, 2007 at 9:48 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128867Djud
Member5.koht
Muidu selline küsimus,et ega seda I.Otsuse tsitaadiga särki ei saa muretseda amazoni netipoest?
Hetkel vaatasin veidike seal ringi aga ei näinud seal müügil seda olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
MemberKalmus-2
Vähi-1
Kiivikas-1
Vaible-5
Djud
Memberpole sellest midagi,mul läheb 1.5h tunni peale 2 särki ja pärast võin dušširuumis higist tühjaks pigistada ka
ma pole mingi mingi elajas(kaalu mõttes) aga no mul see tegelt loomulik,igalpool võtab jõle kergelt lahti higi
ma siis 18aastat 183cm ja 78kg
“>Djud
MemberEnne põlveoperatsiooni oli jõutõmme sirgete jalgadega 185kg,vanus 17.
Djud
MemberKonkurentsi juurde Eesti filmimaastikule
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
Member2.5kuud ju aega,mitte 1,5 ja arvan ,et selline kogemustega mees oskab õigeks ajaks ennast vormi viia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
MemberPalju õnne j ajaksu edaspidiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
MemberOlles ka ise nõrkade põlvede omanik,siis ma seda Air Alerti niiväga ei soovitaks.Liigselt põrutab ja tulemus ei pruugi olla hüppevõime suurenemine vaid põlvede valulikkuse kasv.
Djud
MemberRonnie on kuningas ja jääb selleks ka edaspidi,kui Cutler ei suuda võtta üle 8 Mr.Olympia võitu.On vale teda kritiseerida, seda enam et tegemist on võistlusvälise perioodiga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laa Haney on samuti 8kordne võitja,kuid ei saa öelda ,et tollal oli tase sama kõrge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
Member25.- kord Tü staadioni jõusaalis
Djud
MemberKorvpall ja siis tuleb jõusaal
Djud
Member
Tõeline armastus raua vastu,see mees on väärt palju.Ta tõestab,et miski pole võimatu,Ta annab usku neile,kes on lootust kaotamas.Erinevalt paljudest,kes hakkaks seal Venemaal viinast elujõudu ammutama,võtab tema ikkagi oma tõeise armastuse-raua õlgadele ja treenib.Selline tahtejõud.No Weakness!
Djud
MemberKivilinna kohta ütleks veel niipalju,et kui sa mingi pirtsutaja pole saad väga edukalt trenni seal teha..Kõvasti mõnusam kui kuskil uues kohas kus kõik uued asjad..Seal ikka hea vana vene raud..mina naudin seal treeninguid kõige rohkem..Hantleid võiks küll rohkem olla aga järelikult tuleb siis sooritada harjutust puhtamalt,kui muidu.Kindlasti on kõigil see varu olemas
Djud
Memberräägi oma treeneriga ja kuula tema arvamus ära kõigepealt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused