Djud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2010 at 6:16 p.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253471
Djud
MemberVäike tulevikuvisioon,et mida võiks tulevik sellele suurepärasele müügimehele tuua:Kirp ja tulevik.
Djud
MemberSa Risto muidu ?
Palju siis kaalus alla läheb võistlusteks valmistudes, kui mu kaal oli 89-90, siis rasvaprotsent oli 13,4. Praegu kaal 87 kanti.JAh,Risto..No kui 95kaalusin ja eesmärgiks 85,siis peaks see number ju 10kg olema..aga noh,see selline umbkaudne summa,pole kaua dieedil olnd,ei tea kuidas keha reageerib enam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
MemberMa arvan,et Teile kahele tehakse uus kaalukategooria-“Fat party”
Ma kaalusin 95 kaalumisel aga loodan 85 peale tulla vast,eks näis kuidas õnnestub
Djud
Membermarco pärast peab minema hahahaha xdaga kuidas seal hinnad on, õpilasele.
hindade kohta ei tea ,sest olin ise rock2-s ja sain tasuta aga minuarust oli 1kord mingi 25eeku vist,niiet eks see kuukaart 250vms ole..ülikoolis õppijatele vist üldse hommikupoolsed ajad tasuta,võid uurida,pead ei anna
Memberkuidas staadini tänava jõusaaliga on ? hea ?Staadioni tänaval saab kõik ära teha aga minuarust polnd erilist saali õhkkonda seal,enamus on seal kergejõustiklased jne kes keksivad mööda saali ringi..trenniisu väga ei tekita aga hind on hea minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .PS!Strippar MArco käib ka seal,niiet salajased fännid andke aga tuld
jaanuar 27, 2010 at 9:49 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 27. jaanuaril VITA-MIN OLIMP ilt #252346Djud
Member423
Djud
Memberliiga palju ei tasu korraga osta..hullult soolane oli,vähemalt minu jaoks
MemberKurat,kasutaja JarmoOberst jõudis minust ette aga siiski toon siia ka fotosüüdistuse antud tootest
Member420,sorri erkko
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
MemberEhk siis kehv promo?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
MemberIga kool valib ju ise selle eksami sisu,niiet raske öelda,mis temas konkreetselt koosneb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan,et kui sa õpetajalt küsid väikseid vihjeid,siis saad teda küll,samas vaevalt keegi haridusministeeriumist ütleb,mis mata eksamil tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (ok,see ei puutunud teemasse)Meil oli vist 3erinevat piletit,mille vahel sai valida..räägin siis Tartu Kivilinna Gümnaasiumist.Teooria osa oli vist 30 või 40%.(Ajalugu,määrused jne.)
Meie piletis olid võrkpalli servid 5tükki(üle võrgu kindlasse kohta),kuulitõuge,1000m jooks,rinnalt surumine max ja võibolla oli midagi veel,võibolla lõuatõmme vms.
Ehk siis üritatakse ikka võtta igast valdkonnast midagi:pallimäng(tehnika),jooks(vastupidavus),jõud(maksimum) ja teooria(ajulihas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Midagi nii võid arvestada,ma usun
jaanuar 11, 2010 at 10:41 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 11. jaanuaril CHELA-MZB Sport Formula Olimpilt #248880Djud
Member420
jaanuar 6, 2010 at 6:56 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247611Djud
MemberMa ei tea no,täiesti mõttetu üksteisest ülerääkimine käib siin.Miks hoida oskusi,teadmisi ainult endale,kui nendega saaks teenida.See on lihtsalt bisnes plan,idee,millega leib laual hoida,iga üks teab ise,kuidas seda teha.Iga vend,kes tööl käib peaks siis mitte palka saama oma teadmiste ja oskuste eest,saan õigesti aru,navigaator?
Pidin lihtsalt sõna sekka ütlema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
Member375
Djud
MemberMa tean,mis kutiga tegu aga nime ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üks vendadest põkkidest,kes koos teevad koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused