Djud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2010 at 12:12 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #256320
Djud
MemberNo kui mõne vana teema ülesse võtad ei ole selles midagi halba ju..Kordamine on tarkuse ema ja ehk pole see vana teema isegi õiget vastust saanud lõpuks..Mõttetud on sellised kommentaarid,kus on näiteks mõne suure profi pilt ja siis hakatakse kirjutama,et ehehhe,ega ta ju puhas ei ole…minuarust
??:”>Djud
MemberSealt saad ju pigem süsikaid,kui valke
??:”>veebruar 14, 2010 at 9:53 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256227Djud
Member-94 vist,esimese kahega olin -9 peal,algus oli paljutõotav aga lessing jamas ära,peab vist uksetaha minema
??:”>veebruar 14, 2010 at 6:35 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256176Djud
Memberoii,ma olen terve foorumi peaaeggu kehvim selgeltnägija
??:”>Djud
MemberKui sa ootad mingit musterkava,mille järgi sa rasva maha saaksid eksole,siis võiksid panna oma kaalu,pikkuse ja vanuse ja lootma ,et keegi viitsib heast tahtest sulle mingi kava koostada,kuigi inimesed teenivad sellega raha
Djud
Memberpäris ok kava ju,igast toiduainegrupist enamvähem midagi
Djud
Memberpuder,muna jah aga söö nt sepikut leiva asemel.
ja õhtul nt kohupiima,muna viskab muidu üle kui mitu korda peävas ja iga päev seda lahmida
Djud
MemberSee on üks müütidest,peaasi,et sa liigset koormust ei anna liigestele.
Djud
MemberIse olen arstilt saand õlgadesse süste,kuna seal mingid põletikud olnud ja geelid arsti jutu järgi sinna valukoldeni tihtipeale ei jõua..Eeldada ju võib,et mingi põletikuga on tegemist,kui õlg sai suurema koormuse kui vaja ja valu on keha signaal,et ära enam tee…rahu,ainult rahu..ja täpselt,ega arsti juures uuesti käimine kahjuks kindlasti ei tule
Djud
Membersüda on ju sama tähtis nagu autol mootor,kui see ei tööta,siis auto ei liigu,kui süda ei tööta,ei sa ela..niiet sellise asjaga pead ju kohe arstile minema,pole nagu naljaasi ja vaevalt,et keegi siit foorumist julgeks võtta vastutust,kui midagi peaks juhtuma tänu nende soovitustele
Djud
Memberpäris kena tüdruk,näha võiks nats parem olla aga see juba ju maitse asi