Djud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Djud
MemberÕlu ei sobi taastusjoogiks pärast trenni ja seda ütles Vahur Ööpik,kes on TÜ-s spordifüsioloogia professor,kui ma oleks loengus natuke tähelepanelikum,siis suudaks meenutada ka põhjust..Äkki,et seal polnud piisavas koguses soolasid võrreldes näiteks spordijoogiga,vedelikutarbimisega oli seos.
Djud
MemberKui palju siis 3kuuga maha peaks minema?
Djud
MemberJust,kunagi ei tea,kas potensiaalne tola on äkki päev varem midagi ära löönud või on liiges valus vms..näiteks ma teen jalga väikeste raskustega ja suht pikad seeriad oma liigeste pärast.ma suudaks teha harjutust ka kaks korda suurema raskusega aga kui mul lööb lihase lõpuks täis ja tunnen ,et olen väsinud siis ma ei arva,et ma midagi valesti olen teinud.Säästan liigest ja saan trenni ka tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mina ei soovitaks jõutõmbes kohe 5×5 kava,pigem pikemad seeriad,et sa selle liigutusega ära kohaneksid kõigepealt.
Djud
MemberJõutõmme võtab reie tagaosa ka suht kõvasti,olenevalt tehnikast aga eesmärgiks ongi ju lõpuks jalg läbi treenida,mitte igas trennis maksimumraskust vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..Saad kaks rasket harjutust-kükk ja tõmme teha ühel päeval ja jääb taastumiseks kauem aega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2010 at 9:06 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256750Djud
MemberPeeter Kümmel 25
Kein Einaste 58
Anti Saarepuu 37
Timo Simonlatser 24
Naiste sprindi kvalfikatsioonis osaleb 27 riigi 54 sportlast, eestlastest osalevad:
Kaija Udrase 41
Triin Ojaste 39
Djud
Memberkes siis,tahaks googeldada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
Memberhaige,mõni oli ju täitsa ok isegi,ime ime
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
Memberpreagu müüakse,vähemalt minu selveris,maitsestatud kanafilleribasid 45kr/kg..sama mis filee ainult väiksemate lõikudega,on parem praadida jne,kõik on parem ühesõnaga
??:”>veebruar 16, 2010 at 1:25 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256553Djud
Member20.30 Naiste 10 km, jälitussõit
Eveli Saue – 44
22.45 Meeste 12,5 km, jälitussõit
Indrek Tobreluts – 31
Kauri Kõiv -53
veebruar 15, 2010 at 9:35 p.l. in reply to: Klassikaline tõstmine, mis harjutustega treenida #256479Djud
Memberkas siin olevatel inimestel on ainult suurus tähtis? sisu ei huvita kedagi nagu aru saan…Ta ju rääkiski oma postituses,et proportsionaalselt on ülakeha väiksem kui jalad,keegi ei ütlend,et jõud pole oluline väljaarvatud sina ise
??:”>Djud
MemberKui sa oled algaja,siis ei usu,et ära taastud nii kiiresti aga kui seeriates kasutatav vastupanu ei nõua sult suurt pingutust,siis võid lihast niimoodi soojas ju hoida.Täpsemad andmed aitaks ka,mite seeriat ja mitu kordust plaanid teha.
Djud
Memberjõutõmbe puhul ära hakka kohe suuri raskusi püüdma,vaid proovi selja asend õigeks saada ja siis mingitest numbritest mõtlema hakata
??:”>veebruar 15, 2010 at 7:14 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256438Djud
Membermeeste ja naistesõit eraldi muidugi
Djud
MemberVäga kõva tulemus arvestades,et vahepeal tipspordis kaasa ei teinud.Ja kui oleks veel tagapool võitjast startinud,siis mine tea,mis tulemus oleks võinud olla.Ise ka alahindasin,väga super tubli!
??:”>veebruar 15, 2010 at 12:14 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256321Djud
MemberKristina Šmigun-Vähi 4
Tatjana Mannima 66
Aivar Rehemaa 27
Tammjärv 64
-
AutorPostitused