Djud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Djud
Memberno kilometraaz tuleks ca 30km kui kolm korda käib aga seda on ka ikka suht palju,samas peab ju südame eest ka hoolitsema..Ühesõnaga söö niipalju kui jõuad ja kui kaalu ei tule ikka juurde,siis tea,et niipalju aeroobset kaalu juurdesaamiseks sinul ei toimi.Kõik on ju individuaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Djud
MemberPort Artur2 juures oli mingi punasest tellisest maja üleelmisel aastal veel,ma olen sealt ühe paari lunastanud,kui Pärnus olin
MemberKõik oleneb su treeningute pikkusest ja sellest,kui palju kcal tarbid..Näiteks kui sa käid kolm korda nödalas jooksmas 10-15min iga kord,siis ei tohiks massi lisamine küll eriti raske olla,kui sul just mega kiire ainevahetus pole.Siis oleks ilma jooksutagi raske..Ühesõnaga,söö rohkem kui tarbid ja ega sellel massil pole kuskile mujale minna kui sinu sisse
Member183cm,95-80kg olenevalt vajadusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja 20.aastane.Djud
Member183cm,95-80kg olenevalt vajadusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja 20.aastane.veebruar 18, 2010 at 5:16 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257196Djud
Memberaahahh,ma mõtlesin,et mina paugutan palju nende postitustega
MemberProovi alustada jooksmist väiksemate koormustega ja ehk on kehakaal liigne,kui jah,siis peaks vaatam toitumise üke kriitilise pilguga ja mõtlema dieedile.Samas oleneb see ka pinnasest kus sa jooksed ja millised on su spordijalatsid,.Sääri peaksid venitama ka ikka ja ehk aitab ka massaaž.
veebruar 18, 2010 at 12:02 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257073Djud
MemberÄkki jõauks Fitid homseks üle kanda,siis saaksin eedenist endale vitamiinid ära tuua
Memberkas ta mitte ei ütlend coming,see ei kõlaks nii robustselt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 10:53 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257045Djud
Member20.00 Naiste 15 km, Stardis 87 naist.
Eestist:
Eveli Saue 69
Kadri Lehtla 65
23.00 Meeste 20 km, Stardis 88 naist<-for sho'
Eestist:
Martten Kaldvee 65
Kauri Kõiv 53
Roland Lessing 55
Priit Viks50
veebruar 18, 2010 at 12:19 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256961Djud
Memberoi kui meeldiv üllatus,võtaks ka siis fittides auhinna välja ja nüüd saangi olimpi vitamiinid ära testida
MemberLisaks ühe küsimuse veel: et mingi areng toimuks tuleks suurendada – aga pigem mida, kas raskust või korduste arvu. Et kui ma praegu mingi raskusega suudan ütleme rinnalt suruda 4 seeriat kordustega 9, 8, 7, 7 – kas lisada raskust ja jääda samadele kordustele (võibolla alguses viimased seeriad vähemgi) või esmalt jõuda selleni, et teen kõik seeriad ära kordustega 10-9 ja siis lisan raskust.Loodetavasti ei tulnud liiga segane jutt
mina jõuaks ennem 10este korduste juurde,siis lisaks 2.5kg ja prooviks uue raskusega uuesti samma kohta jõuda,et uuesti lisada raskust
MemberOmegal ja omegal võib olla vahe ka lihtsalt purgi välimuses..Üks tuttav ostis näiteks TÜ apteegist 2.3kg valgu 1300.- eest,kuigi fitshopis oli 990.-..täpselt sama toode,küll ta siis kahetses.Müüja määrab hinna ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rattaga sõites ei saa tõesti suuri jalgu ja vaevalt,et sul ka jõuharjutustega kohe jalad kasvama hakkavad,kui nad rasvased,pikemad seeriad lihtsalt.
veebruar 17, 2010 at 4:50 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #256845Djud
MemberBioglükosamiin on kõige kindlam sellessuhtes,et see minuteada kõige lihtsam ja esmane,mida arstid soovitavad liigestevalude korral..Kui see ei aita,siis tuleks võtta kangemat kraami..ja trennisiseselt võtta väiksemad raskused,pikemad seeriad ja kasutada ära ka harjutuses negatiivset faasi(kangi rahulikult rinnale lastes rinnalt surumisel näiteks).See viimane oli selline tuntud tõde,sest noh,kes tahaks neid raskusi ikka alla lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused