dj
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dj
MemberSee on küll teie poolt õige otsus, et otsustasite proteiinivalikut laiendada ka näiteks ON-i kasuks. Igati positiivne samm! Korralikuks poeks saab nimetada ikka sellist kohta, kus inimestel on valikuvõimalust, kus saab kaaluda erinevate tootjate toodete vahel ja siis teha optimaalne valik.
Loodame, et tootevalik laieneb tulevikus veelgi!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dj
MemberTavatoitu söön (proteiinirikast) ja toidulisadest:
ON Whey Gold Standard on siis hetkel proteiiniks, siia juude läheb ka Tai Kane kretiin ja natukene dekstroosi
dj
Member1) 24 a2) Sisekaitseakadeemia
3)ajan pätte taga

Hmm…neid SKA-s õppivaid/õppinuid on siin päris palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu andmed:
Vanus: 25a
Haridus: Sisekaitseakadeemia halduskorraldus, hetkel TTÜ magister omandamisel
Amet: riigiamtenik ühes ministeeriumis
dj
MemberSiiamaani on kõige paremaid maitseelamusi pakkunud ON-i Whey Gold Standard (Rocky Road). Nii hästi segunevat ja nii hea maitsega teist proteiini mina söönud pole.
Täitsa ok oli ka NO 1 ja Whey Lemon. Samuti enamvähem normaalne on Whey 1.
dj
MemberÜks pilt lavatagusest:
Mõned pildid on sinust veel…. anna meiliaadrss, kuhu saata
dj
Memberdj
Memberuusi tegijaid oli tõesti palju, nii mõnigi jõudis isegi neist kõvas konkurentsis medalile… nt Indrek Viska pronks -90kg
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näitaks teile hea meelega pilte, aga pole hetkel kuhugi üles riputada.
dj
Memberselliseid tablette on apteegis müüa küll. Kõige lihtsam on, kui küsid glükoosamiini tablette. Pakkuda on harilikult mitut varianti, eks siis saad vaadata ja kalkuleerida täpsemalt. Maksavad need harilikult 100 kr ülespoole
dj
MemberKäisin kah kohal. Teatud üllatusi oli tõesti… Nurmsalu ning Aleksejev. Ott oli ikka väga näost ära enne 90+ kategooria võitja välja selgitamist… ja näost oli näha, kuidas pinge langes peale võitja teadvustamist. Varasematsel aastatel on sellisel hetkel oti näol lai naeratus. Konkurent oli ikka päris heas vormis. Ainuke, millega aleksejev otile minu arvates kaotas, oli jalg. Muus osas oli igati võimas. Kui ta puhas nüüd kah oleks, siis ma ei julgeks küll otile tulevikus võiduseeriat lubada.
oktoober 19, 2004 at 5:47 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #41231dj
MemberAsnerile!
Oskad sa öelda, mis kujul see Arthryl on, kas tablettide, geeli, pulbri vms? Palju see rohi maksab ning kaua sellega (pakk vms) läbi saab aetud?
Ise olen kasutanud Bioglükosamiini, aga prooviks hea meelega seda sinu soovitatud rohtu.
dj
Membersisuliselt on mul pregu täpselt sama seis ja kaalu on 68 ringis. Kaal nagu eriti ei tõuse, aga tean ka miks: Muutsin u 1,5 kuud tagasi oma toitumisharjumusi. Hakkasin sööma peamiselt valgurikast toitu, vähem rasva ja süsivesikuid. Õhtul viimase toidukorra ajal üritan rasva ja süsivesikuid manustada minimaalselt. Päevas harilikult on ka paar prote sheiki. Kaal pole selle ajaga eriti tõusnud, küll aga on kehakuju muutunud (paremuse poole
??:”> ) ja keha on tunduvalt rasvavabamaks muutunud… Varem õgisin valgu kõrvale ka ikka ohtralt süsivesikuid, ning kaal oli ka sarnasel perioodil u 4-5 kg võrra suurem…. kuigi tuleb tõdeda, et nii hea ta välja ei näinud kui praegu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd aga hakkasin mõtlema, et sügisel võiks ikka massi saamisega tegeleda ja selline toitumine sobiks rohkem kevadisesse perioodi. See tähendab, et mina peaksin oma toitumisharjumused uuesti üle vaatama ja lisama oma toidukordadesse rohkem süsivesikuid…
dj
Memberno esiteks erinevad tuunikala konservid, siis sobib minuarvates väga hästi heigi või mintai filee, kus on vist 100g kohta ligikaudu 15g valku.
dj
Memberendal samuti õlaga probleeme: u 2,5 kuud tagasi vigastasin rinda tehes õlga. Valu oli selline, et rinda ja õlga ei lasknud enam endiste raskustega teha. Ostsin siis glükoosamiini tablette ja mingit kreemi. Nüüd olen kaks kuud tarvitanud, aga valu on ainult natukene järele andnud. Pean ära märkima, et treenisin vigastusega vaikselt edasi, suurt koormust ei andnud, aga ega puhata ka pole lasknud….
Hommikuti on ärgates aeg-ajalt õlg ikka valus. Nüüd 2 nädalat pole enam trenni teinud tõsisema vigastuse kartuses.
Mis te arvate, kas peaks ikka arsti lõpuks külastama või piisab sellest, et lasta õlal suvel puhata…???
dj
MemberHuvitav, kas EJTL on raske neid protokolle edastada… võistlusest juba mitu päeva möödas…
dj
Memberotseloomulikult seerjad ees ja siis kordused …
AutorPostitused