Diver
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Diver
MemberMeil pole samuti üle 30kg hantleid ja kui 3 tõsisemat tegijat korraga saalis oleks, siis ei jätkuks vist kangidele kettaidki. 200-300 kg kettaid ongi vist kokku ainult. Rinnalt surumise võimalusi on ka ainult 2 pingi juures. Ühtegi korralikult treenitud keha pole siin näinudki. Kui ma oma algajate esimesest tasemest edasi jõuan, eks siis otsin teise saali
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üheks plussidest on kindlasti see, et liikmeks alla 18 a. vanused ei saa. Mul pole noorte vastu midagi aga tihtipeale ei saa need kabajantsikud aru, et saal on trenni tegemise koht.Diver
MemberKäin selles samas saalis. Maksab see mulle umbes teie rahas 20 eurot kuus. Avatud 24 tundi ja 7 paeva nadalas.
Diver
MemberKulturism on masohism
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Diver
MemberNatuke ka teemasse kirjutades. Mina arvan, et on inimesi kelle tähelepanu sa lihtsalt tõmbad. Ole siis milline oled. Ja vastupidi ka ma usun. On ka inimesi kelle tähelepanu ei võida kasvõi nahast välja pugedes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise pole mingeid nippe püüdnud oma elus kasutada. Olla loomulik on palju parem kui mängida kedagi kes sa pole.
Diver
MemberMul tekkis just parem mõte. Ma võtaksin seenjori ja IVARKi enda juurde tööle. Tähelepanu hajuks minult kenasti ära
MemberVõta eeskuju prükkaritelt. Käi tööl, nädal aega järjest, sama mustaks läinud triiksärgiga ja haise. Kül nad siis eemale tõmbuvad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastupidi mõjuks. Ma kardan, et siis oleks neil põhjus mind dushi alla tirida ja hoopis suuremat tähelepanu pöörata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Muuseas eelmine nädal juhtuski nii, et paar tibi võtsid nõuks mulle tükk jäätist seljatagant särgi alla sokutada. Olid nõus ära ka limpsima, kui särgi ära võtaks. Neile oli see nali aga õhtul kodus sain mina naise käest vastu pead selle särgi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2012 at 10:37 p.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333309Diver
MemberSee on tõesti hea vedamine,kui sul kaasa kenasti isegi trenniasjad kokku paneb ja trenni minekut soosib.Paljudel nii pole,kelkodus kasvamas väikelaps.Enda kogemuste põhjal võin öelda,et eks ikka tuleb vahael kõvasti nuruda,et saali pääseda…aga see selleks…elu ei peagi kerge olama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ta ole kasvanud teises kultuuris. Mees kes käib tööl, peab perekonda ülal ja teeb otsuseid on kodus pooljumal.
MemberKeegi võiks nõu anda, kuidas seda tähelepanu saaks eemale juhtida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul tööl naiskolleegise ees natuke ebamugav jubaDiver
MemberOn teada, et edukas seks on suurepärane unerohi.
Mul tuleb peale head seksi alati suur söögiisu
Diver
MemberMina soovitaksin hingamisharjutusi teha. Hinga 8 sekundit aeglaselt sisse ja 12 sekundit välja. Te seda umbes 5-6 korda, pea väike paus ja mine ujuma. Kroolis proovi hingata kord vasakult ja siis paremalt poolt pea pinnale kallutada. Hingamise vahe tee 3 käte tõmmet samal ajal välja hingates. Ära rabista, võta aeglaselt ja sujuvalt.
Olen 7 a ujunud, 2 aastat sukeldunud ja aasta vabasukeldunud ….
Kala
detsember 27, 2012 at 11:33 p.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #325295Diver
MemberVeel seda ka peaks mainima, et ta alati paneb mu trenni asjad kokku ja kui ma ei viitsiks minna, siis ta sunniks mind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks vist lollidel veabki, kaasa arvatud naistega …detsember 27, 2012 at 5:34 e.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333218