disabled
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
disabled
Membertänan esitatud info eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>disabled
Memberoi lapsed lapsed, sööge putru, siis kasvate suureks! Lihased paned tööle ikka sina ja sina pingutad neid!no kuule, on ju olemas igast lisandid ja asjad, tean et mina ja ainult mina saan neid tööle panna, aga on vaja neid intentsiivsemalt tööle panna!!!!!
disabled
Membermingi soovitus võiks ju ikka olla
disabled
Member1 töö täielik istumine PC taga
2 töö toimub pidevas liikumises.
vabandust äratus on kell 7.45
ja õthusöök on tavaliselt kell 5-6
disabled
Member???mix mitte 12.30-01.00 tööl? jäle töömees
õigem oleks siis 9.00-01.00
disabled
Memberniisiis
Pikkus : 195
Kaal : 100 (pidevalt hüppab)
Hommikuti söön seda mis juhtub võileivad, puder vahest midagi
Lõunal söön korralikult alguses supp ja siis praad (tavaliselt lihe või kala)
Teisel tööl söön ka praadi (oleneb kokast)
Siis väike pirukas kuskil ja kõik!
disabled
Memberkas keegi ei oskagi midagi soovitada antud teema puhul?
disabled
Membertavaliselt ei kasuta ma mingit aikidot ega midagi taolist, jalad rusikad ja vahel ka nukid!
disabled
MemberTänaval kus vastane rabeleb ja lööb vastu on suht keeruline rakendada selliseid käeliigutusi. Põhimõte peaks jääma samaks nagu aikidol. Tänaval see ei tööta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>damn!!!!!
töötab küll, kui sa oled tegelenud sellega piisavalt kaua, ja su refleksid on oivalised, niiet ära tule sellise jutuga, et ei tööta, kuidugi ei tööta kui sa oled sellega tegelunud mintgi 1,5 a. Isegi kui sa oled tegelenud poksiga ja kickboxiga 1,5 a ei pruugi sul midagi välja tulla! Kõik oleneb sellest kaua sa oled sellega tegelenud ja kui kindlalt sa antud situatsioonis tunned!

disabled
Memberkõige lihtsa moodus on võta väikse raskusega antel panna nohi külge ja joosta mingi 2km, seda teha korduvalt, siis on riist kõlblik ja pidevalt 90 kraadi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
disabled
MemberIsiklikult pole tegelenud, kuid väga meeldib Aikido.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ise sellega tegelenud ligi 1,5 aastat, väga viis oli, õppisime 10 erinevat moodust ja ka rohkem, kuidas tavalise käealiigutuse abil saab vastase valust oigama panna, treenisime veel keppidega ja mingite asjadega veel!
disabled
MemberMille põhjal ja mida sa selle nimega tähistad? Selle nimega kutsutakse erinevaid asju lilleseadest kuni ravivõimlemiseni…Iidset võtluskunsti, muidugi!
disabled
Memberlõpp tuleb aastal 6666!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>disabled
Memberma pakun oma lemmiku Kung Fu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>disabled
Memberühesõnaga the most deadlyest !!!!
(käte ja jalgadega)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused