dirty scorpion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dirty scorpion
MemberKui ma oleks naine siis ma küll eelistaks paksu tissidega õlut libistava tüübi asemel heas vormis rannalõvi
dirty scorpion
MemberVenitusi ja soojendust teed ikka?Ning kas lihased peale trenni toitaineid ka saavad ning öösel piisavalt puhata?
dirty scorpion
MemberVõta kasvõi Tööriistad>Treeningkavad>Algajate kava
dirty scorpion
MemberOlen kasutanud Optimum Nutritioni 625mg umbes kuu aega ja ei ütleks et mingeid kõrvalmõjusid esineb.
dirty scorpion
Memberäkki unetus tekib sellest et sa ei söö piisavalt peale trenni ja päeva jooksul?
Lisa oma kavasse ploki tõmme kuklale.
dirty scorpion
Membermis kava järgi sa hetkel teed?
dirty scorpion
Memberma teeks nii (ja teengi btw)
Päev1:
Rind
Selg
Õlad
Biitseps
Triitseps
Päev2:
Jalad
Kõht
dirty scorpion
Memberleidke 10 erinevust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

dirty scorpion
Membersest tema treenimine on väsitavam ning kaasab palju muid lihasgruppe.(jutt käib suurtest lihasgruppidest)
dirty scorpion
Membertarbi alguses väiksemas koguses
juuli 9, 2007 at 4:27 p.l. in reply to: Süsivesikud, suhkur-jahu-malto-glükoos-fruktoos, GI, glycemic load #119132dirty scorpion
MemberSuhkruhaigus siiski päris pärilik ei ole kuid jah soodumus on kui kellegil su suguvõsas esineb.
dirty scorpion
Membernjah enamik on liiga meheliku näoga et saaks õelda ilus,kuid 1 naine jäi mulle siiski silma: Melissa Dettwiller kes käiks sinna pehme, soe, armas ja mõnus kategooriasse.
dirty scorpion
Memberhantlitega surumine
dirty scorpion
Memberma nägin seda esimest korda kuigi arvasin et olen kõikki kreisiraadio osasi näind
dirty scorpion
MemberAitähh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga… mis trenni peale jooksmise ja pallimängude veel ma teha saaks nagu?usun et seda tead sa ise kõige paremini,siiski sinu keha ja sinu vigastatud ranne
AutorPostitused