dirty scorpion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dirty scorpion
Membersuitsetamise maha jätmine soodustab kaalutõusu ses suhtes et nikotiin kiirendab seedimist ja nüüd kui maha jätsid läks normaalseks või isegi suts liiga aeglaseks.Aga muidu 25kg nelja kuuga on minu arust müstiline,mis sa ennem nälgisid?
dirty scorpion
Memberkui teed korrektselt ja sobiva raskusega siis ei lõhu
dirty scorpion
Memberno see on ju teadatuntud värk et algajad ei viitsi või ei oska lugeda
dirty scorpion
Membermina pakun et see mees on kutu paari aasta pärast… keegi toppidest pidi yhe “arsti-hui-teab-kelle” .. sõnul varsti otsad andma..ron see pole sest ta on loomulikult tugev mölakas, jay on stero peal kõik yles ehitanud suhtkoht..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et siis Ron on naturaalne kulturist ja Jay muidu äbarik aga steroga lihtsalt end täis pumband?dirty scorpion
MemberOsadel jalgpalli meeskondadel on ka võistluseelne seksikeeld, eks see mingil määral mõjuta jah kas võistlemas on kiimas härjad või nurruvad kiisud.
dirty scorpion
MemberKas seda võib ka kasutada proteiini, kreatiini ja dekstroosi kõrvalt? Nagu ses mõttes et teen neist peale trenni sheiki?nagu mina aru saan siis see juba sisaldab kõike seda+paar vitamiini
dirty scorpion
Membertootja koduleht ple alati kõige informatiivsem tegelikuse suhtes, kõige parem on kui googeldad ennem natuke.
dirty scorpion
Membersuht massiivsed jalad ja selg kuid rinnalihased tunduvad pisikesed
dirty scorpion
Memberdirty scorpion
Memberteed ennem rahaülekande ja ülehomme on sul pakk ilusti postkontoris, vähemalt mul on alati nii olnud
dirty scorpion
Membersuht vana jah kuid pealegi ta ei kasutand AAS vaid pmslt süstis omale õli lihastesse
dirty scorpion
Membersain lõpuks ka powerballi korralikult pöörlema keskmiselt suutsin 5000-8000 peal teha vahepeal isegi korraks sai 10000 kätte ja päris mõnus asi on nii trenni eesmärgil kui lihtsalt ajaviiteks
dirty scorpion
MemberKusjuures kui aus olla siis ma aastaid tagasi arvasin ka et kulturistidel ei ole jõudu ja et lihased on üles pumbatud. (aga, arvasin ka et jõudu on natuke rohkem ikka, kui keskmisel eesti mehel).hehe ma mõtlesin umbes sama kui nägin kuidas Janar trenni tegi
dirty scorpion
MemberKs ma pean iga päev jalgrattaga sõitma ? mitu km pean sõitma ??oleneb kui heas vormis sa oled, alusta 3 korda nädalas umbes 30min.
dirty scorpion
Memberalandab ikka
AutorPostitused