dirty scorpion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dirty scorpion
Membersuht palju jah kuid enamik neist kreatiin monohüdraatid. Võta näiteks Fasti oma.
Aga kui palju enne trenni peaks ACC võtma? Kas tund enne trenni või vähem?
dirty scorpion
MemberÜks teooria on see, et need tulnukad mis meil siin vahest käivad on lihtsalt meie tulevikust. Samas ma usun küll et kuskil universumis on elu, sest kui meil Maal on elu (ise küsimus kui kauaks) siis miks ei peaks ühes nendes paljudest planeetidest olema?
dirty scorpion
Memberkuma?
dirty scorpion
MemberLas võitja pakub uue küsimuse välja.
dirty scorpion
MemberAlkoholi toimel väheneb gravitatiooni jõud,elementaarne ju.kas mitte ei suurene? Päris paljudel kes treenivad end alkoholiga on peale rasket treeningpäeva raske maast üles tõusta
dirty scorpion
MemberTeretulemast tagasi! ja aitäh info eest
dirty scorpion
Member1. et sixpack välja saada peab rasvaprotsenti vähendama.
2. muretse toitumiskava või tee endale selgeks kuidas toituda lugedes siinseid või bodybuilding.com’ist artikleid.
3. alustuseks võid hakata tegema algajate kava järgi mille leiad tööriistad>treeningkavad.
dirty scorpion
MemberKüüslaugu ja tilli kodujuust ning hapukurgi kodujuust minu lemmikud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgu sheikidest minu lemmik vaarika maitseline Mass2.
dirty scorpion
Memberkas mitte parem ple see lahtine nahk haava peale panna ning ta kasvab taas ilusti peale kiiremini.
dirty scorpion
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris omapärane ja mõnus kavadirty scorpion
MemberNitrix on tore asi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> annab mõnusa boosti trenni ajal.dirty scorpion
MemberAga esmamuljena tekib sedalaadi lisandi puhul kohe mõte, et oletame, et tõepoolest kui lihaskasvu pidurdav element ellimineerida, siis kuidas korraldada seda, et südamelihas jm sise-elundid eluohtlikult kasvama ei hakkaks. Kui süda hakkab kasvama, siis vist surrakse maha, teiselt poolt kasvavad sise-elundid hakkavad väljast vaadates ebaesteetiliselt silma. Ja kui kord osatakse geeni sulgeda, kas siis osatakse seda ka taas avada hiljem, kui soovitud lihaskuhi on saavutatud.hetkel olemas olevate steroididega hakkavad peale lihaste ka siseelundid kasvama ning tulemuseks on tavapärasest suurem kõht.
dirty scorpion
MemberSuur suitsetamise vastane, nagu ma olen, läksin vaidlema jälle paar päeva tagasi ühe suitsetajaga. Vaidlus lõppes sellega, et ta väitis kaljukindlalt, et 1-2 suitsu päevas on tervisele kasulik ja pikendab eluiga. Mulle ei mahu kuidagi pähe, et suitsetamine kasulik oleks ( v.a see , et suitsetajad ei saa Parkinsoni tõbe). Kas sellel väitel on mingi tõepõhi all?mina kui endine suitsetaja ei salli neid, kes tulevad seletama et suitsetamine on kahjulik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on igaühe enda asi kas suitsetab või mitte, siis on teine asi kui kuskil ruumis või kuskil mujal kinnisemas kohas kus rohkem mittesuitsetajaid ja üks hakkab suitsetama siis jah ple tema asi vaid rikub teiste tervist sellega. Samuti ei salli ma noori emasid, kes suitsetavad oma lapse juures
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Natuke offtopic aga hea on asja südamelt ära rääkida.dirty scorpion
MemberHuvitav,miks keegi jimmybravo’t ei paku …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
kui isetehtud kavu ja väljapakutud rekordeid vaadata,siis treenib nii mõnigi kaasvoorumlane just jimmybravo’ks saamise nimel,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mõtled Johnny Bravot äkki?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dirty scorpion
Memberta ise on väitnud et noorena käis poksi trennis. keskmine vorm on tal ei ütleks et midagi hämmastavat.
g-g-g-g-unot!
AutorPostitused