dirty scorpion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dirty scorpion
Memberma võtan samamoodi ~tund enne trenni 5g ja peale trenni 5g
dirty scorpion
MemberAlustan ka siis oma maitsega.
Enamasti kuulan sellist mitte kommerts räppi nagu ODB,Onyx,Gangstarr jpm kuid eelmine aasta või nii juhtusin kuulma Dark Lotus – That’s Me (tänu sellisele toredale saidile nagu pandora.com, mida kahjuks enam ple) ja hakkas sammuti meeldima selline hardcore/horrorcore rap eesotsas Dark Lotus,Twiztid,Insance Clown Posse.
Ol’ Dirty Bastard – Got Your Money
dirty scorpion
MemberLugesin Fred’i artiklid selle kohta ning otsustasin, et proovin ACC ära.Nagu ma aru sain siis tasub teha kuurina ~3x päevas 20-30g aga kui kaua nii tohib teha?Kuu või paar nädalat?
dirty scorpion
MemberArusaadav, keegi ei tahtnud seda jama kuulma tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>milles su probleem on?aerosmith ja 50cent on hoopis erineva kaliibriga tegelased. Parem oleks võrrelda Aerosmithi ja Wu-Tang Clan’i.
dirty scorpion
Membersiis tuleb emod jms metroseksuaalid ühte suurde kappi ajada koos pededega.
dirty scorpion
Memberräpp minuarust sobib ilusti jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dirty scorpion
Memberple kordagi oma mp3 pleierit trenni kaasa tassind hakkab segama ma arvan. Raadios mängib skyplus ja seal igapäev helistab 1 ja sama tont kes ajab mõttetut iba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muusika on ka pmslt 1 ja samadirty scorpion
Memberon see sarkasmiga küsimus?
anyway meeshormoon mis suurendab rasvapõletust,lihaskasvu,luude tugevdamist jpm
dirty scorpion
Memberaga kui tõesti valus siis võta puhkepäev või tee aeroobset.Või siis kasuta natuke teist treeningkava et reied ja rind saaksid kauem puhata.
dirty scorpion
Membertänan pakkumast kuid hetkel on suht kiire 6 päeva nädalas töö ja 5 päeva nädalas trenn, selline tamp koguaeg peal et ple aega omal kodus remontki ära lõpetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oma ligikaudset kaalu tean kuna kui sõbra pool käin siis kaalun
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kahjuks ma ei ela Tallinnas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dirty scorpion
MemberTead, jään sul vastuse võlgu kuna mul kaal hetkel katki.
dirty scorpion
Memberliha söön ikka röömsalt edasi, kuid ei salli toiduga mängimist või siis looma piinamist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu poolest võiks seadusi veelgi karmistada mis on seotud loomade väärkohtlemisega.dirty scorpion
Memberoleneb mis su ootused on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pmslt eks need kõik massilisajad on samad lihtsalt maitsed on erinevad(ning proteiini sisaldus erinev). Aga millist Mass2’e sa tarbisid?Kui see polnud vaarika oma siis proovi kindlalt, piimaga segatuna nagu sööks kergelt suland jäätist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> keele viib alla kohe.dirty scorpion
MemberHommiku poole lõuna ootena söön paki kodujuustu ja paar kohukest, et oma kogus kätte saada. Õhtu ootena kas sama või teen sheiki Multi Mass 3000’st.
dirty scorpion
Memberarvuta et samapalju valku saaksid kätte kui heraga said
-
AutorPostitused