dirty scorpion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dirty scorpion
MemberDennis Wolfi seisu oleks päris huvitav näha.siin on 10. mai NPC võistluse pildid, ta vist külalis esineja vms.
dirty scorpion
Memberpmslt pead jah igapäev sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>loe siit toitumise kohta artikleid,kuskil peaks ROtteri’i poolt tehtud näidiskava kuskil ka olema.
dirty scorpion
Membervõid ka 200g kohupiima süüa
dirty scorpion
Membersuur ja massiivne küll aga laval poseerimine tal üks halvimaid proffide seas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dirty scorpion
Memberkas nii palju puuvilju sellist versuhkru kiirelt üles-alla effekti ei tekita?
dirty scorpion
MemberMale nõuab kah täielikku pühendumist,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii e siist väidad.et jalgpall on sama intensiiivne kui HIIT;või vähemalt ligilähedane?
Oled proovinund teha HIITi 90 min järjest?
Jalgpall ei pruugi olla sama intensiivne kui HIIT aga see kõik oleneb sellest,kui aktiivne sa ise jalgpalli mängides oled.
dirty scorpion
Membermis ajast millimallikad Eesti vetes elavad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dirty scorpion
MemberVabandan topelt posti pärast, aga mulle lõi järsku pähe ja jäi arusaamatuks, et kas Sa, dirty scorpion, soovitasid mulle kolm päeva nädalas trenni või kolmeks jaotatud kava, mida teha süsteemis 2+1+1+1+2 (st. kaks trenni, üks puhkus, üks trenn, üks puhkus, kaks trenni) ?Ja muide, palju õnne sünnipäevaks kah!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vot seda viimast mõtlesin, et nädalas on 4 jõusaali trenni.
tänan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dirty scorpion
MemberEks ma pean siis proovima. Siiani on tundunud see kalorite arvutamine mulle kui “raketi teadus”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mulle on meeldinud 5 päevane treening rohkem, kuna siis saab erinevaid lihaseid rohkem läbi treenida ja 3’e päevased on tundunud isegi kurnavamad, kuna peab rohkem lihaseid korraga päevas koormama. Kas see on vale arusaam?
Siit foorumist lugesin, et see pidi kasulik olema. Süsivesikuid lisama vms. Massi lisamiseks. (suhkur jooki)
5-ks jaotatud kava probleem on see,et ühe lihasgrupi treeningu vahel on liialt pikk aeg.
dirty scorpion
Memberviieks jaotatud kava on väga pika treening staashiga sportlastele.Parem kasuta 3-ks või 2-ks jaotatud kava.
dirty scorpion
Memberigasuguste maiustuste ja muu suhkru kogust tuleks piirata.Ja võimalik,et nahk on lihtsalt hetkel välja venind lapse kandmisest.
juuli 24, 2008 at 1:14 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #161341dirty scorpion
Membermillal esilinastus toimub?ja kas tuleb fitness.ee’sse üles või dvd peal?
dirty scorpion
MemberProovi teha küünarvarre kõverdust hantlitega nii et peod on vastamisi(hammer curl) ja küünarvarre kõverdused pealt haardega.
dirty scorpion
MemberTreening?