dirty scorpion
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 28, 2008 at 8:12 e.l. in reply to: Harjutus, mis vajalik küki ja jõutõmbe rekordite kasvatamiseks: „TERE HOMMIKUST”… #164395
dirty scorpion
MemberKas “tere hommikust” kaasab mingeid muid lihaseid ka võrreldes pukil keretõstetega?
dirty scorpion
MemberPaar küsimust tekkisid:
Kohustuslikud koolitustunnid enne eksamit ja sellele järgnev eksam, kas eksami kohta mingit infot ka on, et mis sealt oodata on?
dirty scorpion
Memberrasva vähemaks võtta ja lihast hakata kasvatama
dirty scorpion
MemberSuits aeglustab ainevahetust.kas nikotiin mitte just ei kiirenda?
dirty scorpion
Memberaga millistega sul probleeme on?äkki mina või keegi teine foorumist oskab pakkuda.
dirty scorpion
MemberEi tahagi. Ma oleks 15 kg ka rahul. Aga ma pole 3 viimase kuu jooksul mingit kaalu juurde saanud, võibolla on 1 kg alla läinud.Pane omal kirja mida sa päeval sööd ja siis vaata kuidas asi välja näeb kaloriarvutis.
Ja kasulikku lugemist:
dirty scorpion
Memberoh yeah! loodetavasti tuleb Big Bad Wolf esimeseks
“>dirty scorpion
MemberSvung peaks olema ingliskeeles sama mis jerk,lihtsalt mis sa Vägivaldur töid näiteks on “split-jerk”
dirty scorpion
MemberMaadlussaalis, Väike-Maarjas.
dirty scorpion
Memberfast suht jama ma usunFast’i tooted on ühed parimad mis saada!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dirty scorpion
Memberapelsinid on armsad
dirty scorpion
MemberArvuta välja kas sa ikka saad oma igapäevasest toitumisest vajaliku koguse toitaineid(tööriistad->kalori arvuti)
Ise olen proovind Koelbeli Multi Mass 3000 ja Fasti Mass2 ning pole midagi halba nende kohta õelda, mõlemad väga maitsvad piimaga.
dirty scorpion
Memberhttp://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/saar/112.gif
kui on hästi varustatud saal siis on smithi kangi/trenashööri aga saab ka lihtsalt kangiga seistes.
dirty scorpion
Memberkui kreatiin ka seal siis see pidi imo mürgiseks muutuma kui pikemat aega vees on.
dirty scorpion
MemberToitumiskava soovitan tellida kindlalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , treeningkava usun, et saab ka siit näidiskavadest ja vajaduse korral foorumist abi küsides.Treeningkava on siis minu arust vaja tellida,kui tegeled aktiivselt mõne spetsiifilise spordialaga ja soovid end lisaks jõusaalitrenni abiga selles paremini saavutada.AutorPostitused