Diip
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Diip
MemberMinu pulsisagedus muutus hmm 78-54 = 24 võrra pooleteise kuu puht aeroobse treenimise tagajärjel. Mõõtmisajaks oli siis just hommikune esimene ärkamishetk. Aga peab mainima ka, et südametunnistus pole lubanud kunagi kahte kratti kaasas kanda – kui trennipisik peal, siis suitsupisik surmavate hoopide all. Ja vastupidi. Nii saingi pahamast pahest lahti;) Ja kuigi mul eesmärki polnud, siis kaal langes iseenesest.
Ega sõbrants suitsupahe käes ole?
Ei ole.
Diip
MemberVana oled üldse? Valu rindkeres võib tõsine asi olla.Vanust on 16 aastat ja suure koormusega trenni olen teinud umbes 2 aastat
Diip
MemberRasketel ületreenituse juhtudel võivad südames tekkida pöördumatud morfoloogilised muutused. Võib-olla alustasid liiga varakult suure intensiivsusega treeninguid. Vähenda koormust, pikenda taastumisaega treeningute vahel, kasuta viirpuu ekstrakti ja kaalimorotaati. Ei teeks paha ka koormustesti tegemine, et teada saada momendi treeningkoormuse max.Probleem ongi hetkel selles, et ühe kuu pärast on tulemas võistlus ning peaksin tegema üpris intesiivset vastupidavustrenni. Mida teie kui professionaal arvate, kas tuleks võtta pigem aeg maha ja ehk järgmisteks võistlusteks valmistuda või teha edasi vastupidavustreeningut lihtsalt väiksema intensiivsusega?
ETtte tänades
Diip
MemberLisaksin ka selle, et olen ühekorra ka tundnud korralikku ületreeningut, mil vererõhk oli ääretult kõrge ja arst keelas päris mitmeks kuuks trenni ära, kuid nüüd pole juba ammu treeninud nii suure koormusega kui enne
Diip
MemberÜldiselt on nii, et nädalas on 1-2 sellist rahulikumat treeningut, aeroobse poole rohkem, 1 korra on jõuline trenn, pulss ja vererõhk üsna laes pidevalt ja siis on veel 1 pigem tõsiselt võhmale ajav trenn, kus eriti palju otsest punnimist pole. Une pikkus on tavaliselt 7-8 tundi, aga üritan peale kooli teha umbes tunnise uinaku, et trennis värskem tunne oleks.
Võib siis välja lugeda, et tuleks rohkem magada, toitumist jälgida ja jätta esialgu keemia sinnapaika?
Ette tänades,
Diip
-
AutorPostitused