difuuser
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
difuuser
MemberEino 2 päeva aga keegi ei keela ju neid rohkem teha kui 2 korda nädalas. Aga selge otsin midagi sisukamat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>difuuser
MemberLeidsin ka veel sellise kava, tundub päris hea mulle.
1. päev – Rind, õlg, triitseps, kõht SeeriaSurumine kangiga lamades 3×10 vaataLendamine hantlitega kaldpingil 3×10 vaataSurumine kangiga kukla tagant istudes 3×10 vaataLendamine küljele hantlitega seistes 3×10 vaataPloki alla surumine triitsepsile 3×10Keretõste kõhupingil 3×15 vaata2. päev – Selg, biitseps, jalg, säär SeeriaTõmme plokil ülalt ette 3×10 vaataAlatõmme trenazööril, kitsas haare 3×10 vaataKeretõste alaseljapingil 3×10 vaataKüünarvarte kõverdamine kangiga seistes 3×10 vaataKükk kangiga, kang turjal 3×10 vaataJalgade kõverdamine trenazööril kõhuli 3×10 vaataPöiasirutus trenazööril seistes 3×10 vaatadifuuser
MemberNüüd selge ja, suured tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>difuuser
MemberSee viimane kava tundub päris hea jah, kuid nii olen võhik alles, et osade harjutuste puhul puudub ettekujutus kuidas see käima peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>difuuser
MemberSee kava tundub kuidagi liiga jõu peale orienteeritud, tahaks esiaslgu rohkem lihasta toonust tõsta. Isiklikult ma jalgadele ka niipalju ei keskenduks kuna peaaegu 15 aastat jalgpalli on natuke mõjunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused