diddy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
diddy
MemberTäitsa jube
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta oli lihtsalt geenius. Tema erakordne lauluoskus ning see kuidas ta tantsis – minu jaoks(nagu ka väga paljude teiste jaoks) on ja jääb ta maailma andekamaks inimeseks.
Ja mida v*ttu, ei ole vaja siia mingit pedo juttu ajama tulla. Fuck the haters. Ja see jama mida tema kohta räägiti, olgu see siis tõsi või mitte, ei huvita mind üldse. Vaatama sellele oli Jacko ikkagi hea ja südamlik inimene mitte mingi sitakott ,kes oskas hästi laulda. Ta oli väga suure südamega.
Ja kui ma peaks oma lemmiklaulud ütlema siis…ma ei oskaks seda, tal on niii palju häid laule, ma peaks siis mingi 20-30 nimekirja tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta ei tohi surnud olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>R.I.P
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>diddy
MemberEnne trenni söön tavaliselt paar kohukest ja 2 banaani, peale trenni söön alles kodus korralikult. Vaja hoida kaalu võistluskaaluks kuna tegelen taipoksiga, toitumine on korras küll enda arust, ega päris nii ka ju pole ,et arvutad kõik peast läbi mida sööd.Söön nagu normaalne inimene ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vahetaks need kohukesed ühe 200-250g kohupiima vastu ja kohe peale igat trenni teeks valgu ja süsikate sheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>diddy
Member13 vist, ilma nõksuta.
Vanus 18
Kaal 84
diddy
MemberKüsimus siis selline, et kas on võimalik lihaseid kasvatada ja suurendada, ilma et kaal palju tõuseks. On küll tobe küsimus ,sest niikuinii peab ju lihasmass suurenema ja see annab paratamatult kaalu juurde, aga sooviks siiski kaalu hoida enam-vähem.Olen käinud saalis pea poolteist aastat ja kavatsen esimest korda kasutada toidulisandeid. Kreatiini + proteiin oleks sobilik ? või oleks see alguse jaoks liig 17 aastasele kehale ? Kasutada ainult proteiini või ainult kreatiini, või üldsegi midagi muud , et saavutada suuremad ja väljapaistvameid lihaseid lihased ( suuremaks keha natuke ). Trenni teen 3-4 x nädalas.
Nüüd sai tulistatud alguseks päris palju vastakaid küsimusi , kuid eks parandage mind ja soovitage
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa ei taha ,et kaal tõuseks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Proteiini võid küll julgelt kohe tarbima hakata aga vaata ,et süsikaid ka kindlasti hulka segad…kui ei tea palju segada ja millal võtta kasuta otsingut veits, sellest palju palju juttu olnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toitumine on korras muidu? Mida sa siiamaani enne/peale trenni söönud oled?diddy
Member1085
diddy
Member1000
diddy
Member800
diddy
Member725
diddy
Member675
diddy
Member575
diddy
MemberJoker, sa oled ikka naljavend küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi on naljast kaugel
MemberSamal ajal, kui ta isa uksele koputab: 1218 kcalSamal ajal, kui su naine uksele koputab: 5521 kcal
Päris hull
MemberPikkus: 191cm
Kaal: 84kg
Vanus: 18
Viimase poole aastaga on 10+ kg juurde tulnud, ca. 10kg veel ja siis ehk aitab massist mõneks ajaks
diddy
MemberKirjutasin 10. teemal (Pikk tee endani)Sama siin, ei oska midagi oodata. Läbi peaks saama
aprill 27, 2009 at 6:57 p.l. in reply to: Kiiroksjon ainult täna Playboy ilt, Kutsed Aasta Kaunitari valimisele #193305diddy
MemberKuidas pidu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses oli veits igav ,kuna olime mingi 2 tundi enne kava algust kohal

Aga muidu täitsa meeldis, silmailu ikka oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> läheks teinekordki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused