desmond5
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
desmond5
MemberMinuarust praegune sõjavägi on suht mõttetu… viimane punkt enesetäiendamise võimalusele pandi Rannakaitse kompanii likvideerimisega. Vahet ei ole ka enam eriti mis pataljoni lähed, igal pool sama jama.
Samas mind huvitab ka, et kas mingit alternatiivi ei ole ?
desmond5
MemberKuperjanovist, nagu ta kunagi tuntud oli, pole enam midagi järg. Ja miks öelda, et tahad dessantnikuks ? Kuidas see aitab ? Eestis ei ole ju dessantväge, nii et langevarjuhüpped jäävad ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>desmond5
MemberAga kumba ikkagi eelistada – kas valku või massilisajat ?
desmond5
MemberAga kuidas oleks mõttekas harjutusi hajutada ? Siiamaani olen teinud nii, et alustan ülakehast, siis alakeha (jalad jne) ja seejärel kõht. Kuid kui olen kõhuga lõpetanud, siis tahaks juba uuesti kätele tegema hakata jne. Äkki tasuks kuidagi nõnda teha, et näiteks kõigepealt biitsepitele 2×10, siis sääremarjadele 2×10 ja seejärel uuesti biitsepitele jne., st ei tee ühte lihaste piirkonda “korraga ära” vaid hajutan treeningu terve keha suhtes ära ?
desmond5
MemberOk, valin siis hetkel Whey1 ja Whey Lemoni vahel … kas keegi aitab neist kahest 1 välja valida ?
desmond5
Membermis sa neist hüdrolüüsitud seakõrvadest jood? osta endale korralik valk. kasvõi whey lemonMis sellel No1-il siis viga on ?
Kas Whey1 on asja väärt ?
desmond5
MemberSeega peale trenni on juba hilja võtta … mul läheb trenni minekuks juba ainuüksi ligi tund.
-
AutorPostitused