Skip to main content

Denzel

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Selja lailihas #67325
    Denzel
    Member

theONE1 kas sa oled tähelepannud et harjutustepangas oleks eraldi märgitud harjutused selja lailihasele?? kui oled siis väga tore ehk näitaksid mulle ka.

in reply to: Raskus rinnalihastel #64577
    Denzel
    Member

raskus võtagi selline et sa jõuaksid need 10-12 kordust ära teha

in reply to: Minu kava #63958
    Denzel
    Member

arukas oleks ka sellised asjad nagu lamades surumine ja näiteks kaldpingil käsikute surumine teha esimestena

in reply to: seeriad #63957
    Denzel
    Member

ma saan sellest aru et kasulik on muuta selliseid asju nagu pause seeriate vahel seeriate arvu korduste arvu jne jne aga ikkagi mõtlen et mõttekas on teha iga seeria maksimumini mida sa jõuad mitte et jätad varu.. see on minu loogika, aga kas see ka õige on seda tahaksin nüüd teada.

in reply to: koht ees #62900
    Denzel
    Member

kõigepealt pead söömise paika panema

in reply to: Treeningkava #62639
    Denzel
    Member

poiss räägib uisutamisest mitte rulluisutamisest

in reply to: Valgud kanalihas #62610
    Denzel
    Member

oh mind… valesti vaatasin jah

in reply to: juurde w6tmine #62541
    Denzel
    Member

Tegelikult jah, arvatavasti tahad ikka lihaste arvelt.. kui nii siis proovi süüa palju aga tervislikult, sellejaoks pead siin foorumis natuke ringi vaatama sellekohta on räägitud siin palju, toit peaks sisaldama palju valku ja mida rohkem toidukordi päevas seda parem, vaata foorumist toitumine

muidugi pead ikka trenni ka tegema, niisamamuidu sa kasvama ei hakka

in reply to: juurde w6tmine #62538
    Denzel
    Member

Söö palju ja rasvast, hea oleks kui saaksid mc´is või kuskil mujal kiirdtoidurestoranis käia.. proovi võimalikult vähe teha ka füüsilist ja usu mind võtad juurde nii et koliseb

in reply to: Rinnalihaste venitamine ??? #62232
    Denzel
    Member

Seda kuju sa ise muuta ei saa, siin alles oli mingi teema kus sellest räägiti… Kuidagi kirurgiliselt ehk aga ma ei kujuta ette kui võimalik seegi asi on.

in reply to: Kreatiin: BioTech vs Tai Kane #42295
    Denzel
    Member

Räägitakse küll jah et siis kui kreatiini võtad siis ei ole soovitav kohvi juua.Muud pole midagi kuna kreatiin hoiab kehas vett kinni siis kohvi on see mis ajab kehast vett välja.Aga 1-2 tassi kohvi päevas ei tee midagi.

Sulle võib abiks olla artikkel — > kofeiin enne trenni!?

in reply to: Hommikune valgusheik #42456
    Denzel
    Member

ma tahaks näha kust see raha võetakse :S

in reply to: Kas valgusheik enne või peale trenni? #42494
    Denzel
    Member

eks ta vist tegelt õige ole neilegi vahepeal natuke teha… saavad siis sellearvelt ju teised lihased ka rohkem puhata ja võibolla lõpptulemuski parem

in reply to: Kiirus? #57901
    Denzel
    Member

Tippsprinterid on kõik tursked ja lihastes, siis ei saa ju öelda et kui lihasmassi selga kasvatad siis kannatab selleall kiirus.

in reply to: Kas valgusheik enne või peale trenni? #58019
    Denzel
    Member

Tänan, võtan neid nõuandeid arvesse

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)