Denzel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Denzel
MembertheONE1 kas sa oled tähelepannud et harjutustepangas oleks eraldi märgitud harjutused selja lailihasele?? kui oled siis väga tore ehk näitaksid mulle ka.
Denzel
Memberraskus võtagi selline et sa jõuaksid need 10-12 kordust ära teha
Denzel
Memberarukas oleks ka sellised asjad nagu lamades surumine ja näiteks kaldpingil käsikute surumine teha esimestena
Denzel
Memberma saan sellest aru et kasulik on muuta selliseid asju nagu pause seeriate vahel seeriate arvu korduste arvu jne jne aga ikkagi mõtlen et mõttekas on teha iga seeria maksimumini mida sa jõuad mitte et jätad varu.. see on minu loogika, aga kas see ka õige on seda tahaksin nüüd teada.
Denzel
Memberkõigepealt pead söömise paika panema
Denzel
Memberpoiss räägib uisutamisest mitte rulluisutamisest
Denzel
Memberoh mind… valesti vaatasin jah
Denzel
MemberTegelikult jah, arvatavasti tahad ikka lihaste arvelt.. kui nii siis proovi süüa palju aga tervislikult, sellejaoks pead siin foorumis natuke ringi vaatama sellekohta on räägitud siin palju, toit peaks sisaldama palju valku ja mida rohkem toidukordi päevas seda parem, vaata foorumist toitumine
muidugi pead ikka trenni ka tegema, niisamamuidu sa kasvama ei hakka
Denzel
MemberSöö palju ja rasvast, hea oleks kui saaksid mc´is või kuskil mujal kiirdtoidurestoranis käia.. proovi võimalikult vähe teha ka füüsilist ja usu mind võtad juurde nii et koliseb
Denzel
MemberSeda kuju sa ise muuta ei saa, siin alles oli mingi teema kus sellest räägiti… Kuidagi kirurgiliselt ehk aga ma ei kujuta ette kui võimalik seegi asi on.
Denzel
MemberRäägitakse küll jah et siis kui kreatiini võtad siis ei ole soovitav kohvi juua.Muud pole midagi kuna kreatiin hoiab kehas vett kinni siis kohvi on see mis ajab kehast vett välja.Aga 1-2 tassi kohvi päevas ei tee midagi.
Sulle võib abiks olla artikkel — > kofeiin enne trenni!?
Denzel
Memberma tahaks näha kust see raha võetakse :S
Denzel
Membereks ta vist tegelt õige ole neilegi vahepeal natuke teha… saavad siis sellearvelt ju teised lihased ka rohkem puhata ja võibolla lõpptulemuski parem
Denzel
MemberTippsprinterid on kõik tursked ja lihastes, siis ei saa ju öelda et kui lihasmassi selga kasvatad siis kannatab selleall kiirus.
Denzel
MemberTänan, võtan neid nõuandeid arvesse
AutorPostitused