delirium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
delirium
Memberolen lugenud et ts2rk lisab 5-kuni 40 kg
Tühi särk ei suru grammigi.
delirium
MemberEndalgi närvid pisut läbi, aga elan üle.
delirium
Memberproovige ühe käega teha, siis on koormust nii et tapab.
delirium
MemberJube tegelane ikka
delirium
MemberOman ka kogemust kätekõverdust vallas, kunagi sai neid hullupööra tehtud ja kuhu see mind viis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõusaali. Näiteks ei suru mina 100kg kangiga aga käsa olen kõvedanud max 116 ja 5*50 oli lihtne. Neid kahte ei saa omavahel võrrelda.delirium
MemberAudi
delirium
MemberKulturism
delirium
MemberEnne trenni 30g WGS 100%+30g dextro
Peale trenni 30g WGS 100%+60g dextro
delirium
MemberTänud! Seda jah aga mul on selle pakendi peal kapslite õpetus (eest keelne) ja kui topsi avasin siis tõmbasin kogemata selle inglise keelse õpetuse katki ning lenutasin prügikast.Mul peaks see topsik alles olema koos sellelekirjutatud ingliskeelse õpetusega, ning lisaks oli tootel ka brosüür olemas millel sama teema kirjas. Kas sul oli see või ei. Sellel oli veel õhtuse- ja hommikusetreeningu puhuks eraldi äratoodud valgu, kreatiini ja toitumise korrad kellajaliselt.
delirium
MemberAga palju seda peab päevas tarbima?Tootel on tarbimise kord kirjas. Hommikul enne esimest sööki üks mõõdulusiks ja teine ports enne trenni 30-40 min ja mõlemal korral oli kreatiini koguseks 5 grammi. Treeningvabalpäeval võtta teine annus peale lõunat. NB pakendil on täpselt kirjas juhuks kui eksisin.
delirium
MemberOlen kasutanud Adenergit ja minu puhul toimis see suurepäraselt ja ainult kahenädalase kuuriga. Metsamarja oma maitselt suurepärane, kiire taastusvõimega ja raskused kasvasid selle ajaga mühinal. Ent objektiivset hinnangut ei saa anda kuna teisi nimetatud tooteid pole proovinud. Adenergi oli esimene, nii et tee omad järeldused, ning ka sel tootel on üsna krõbe hind.
delirium
MemberEi ole sa ülekaaluline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>delirium
MemberEestlane on eestlane, las ta ise pusib, ikka ja jälle peab ta ise arusaamisele jõudma mis ja miks on temale hea.
Ailekuudal hea vastus, olen täiesti nõus.
delirium
MemberÜleüldse üks jäejekordne läbimõtlemata küsimüs.
delirium
MemberKas võtta valku pulbrina või ammutata seda toidus, ega see siis valgu enda olemust, toiteväärtust ja toimet muuda.
-
AutorPostitused