deflu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
deflu
MemberHakkasin nüüd ka paberile kirja panema, kui palju tõstan midagi ja jõuan teha ning viimase nädala olen tervet keha teinud nii, et lihased on ikka mitu päeva kanged ja piima täis. Plusskaloraaži olen ka kõvasti hoidnud ja täiskõhu tunne on alati, vahest ka kõht nii täis, et olen sel piiril kui hakkab juba paha olla. Kaloreid tuleb keskmiselt päeva jooksul ca 3000 nüüd.
Sain arsti juures käies ka esialgse testosterooni taseme tulemuse, milleks oli 15,87 nmol/L. Paberil on kriitiline piir alla 11,4 ja üle 27,9.
Kahjuks see aasta polnud võimalik arsti visiidile saada ning peab veel ootama sellega. Magan vähemalt 8 tundi päevas, kuid pidev väsimus on terve päeva jooksul, kuigi püüan võimalikult aktiivne olla.
Seekord kavatsen vähemalt aasta ära käia järjepidevalt, enne kui mingeid järeldusi tegema hakkan.
deflu
MemberRaskused kasvavad muidu trennis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …..Raskused jäävad alati teatud piiril seisma ja erinevate korduste ja seeria arvude vaheldudes pole seni õnnestunud ülespoole saanud minna. Ei tea kas see ongi seotud sellega, et mul lihasmassi juurde ei tule vms probleem. Nt rinnalt surumises sain tulemuse 87,5 kg, vahepeal tegin 4×12 ja ka 3×6 surumises. Küki maksimumi pole veel proovinud, kuid viimati tegin 4×8, 1. seeria 70 kg, 2. 90 kg, 3. 100 kg ja 4. 105 kg. Kükiga üle selle raskuse minnes peale trenni olen täheldanud põlveliigese valu, seega pole julgenud veel raskust peale panna ja vähem kordusi teha suurema raskusega.
deflu
MemberSuured tänud esialgse tagasiside eest. Proovin soovitatud muudatused kohe töösse võtta ja hakkan ka kõike üles märkima. Panin ka juba meestearsti juurde aja testosterooni taseme kontrollimiseks. Loodetavasti pole tervises probleem.
Kas lihase kasvatamiseks on tarvis minu kehakaalu puhul vähemalt 3000 kcal päeva jooksul süüa olenemata kas on trennipäev?
Seni olen järginud tõde, et võimalikult palju valke süüa koos kasulike rasvadega ja süsivesikuid veidi vähem. Rasvavabu tooteid ei söö.
-
AutorPostitused