DeepBass
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DeepBass
Membersel juhul ma banaanist ainult toitukski. 176g banaanis on 1,76g valkuA ei sry ma mõtlesin et naq munas 7 g valku ja banaanis 25-30 g süsivesikuid
“>DeepBass
MemberNeed peaks jah olema õiged andmed.
DeepBass
Memberma millegi pärast arvan , et see oli pool huumoriga
“>Kusjuures ma olen kuulnud küll et keskmiselt munas 7 g valku ja banaanis mingi 25-30.
DeepBass
MemberMuna kaalub 57 grammi.Banaan kaalub 126 grammi.
Nii täpselt kohe tead..
DeepBass
MemberEndale meeldib kõige rohkem 250 g rosina kohupiim. Seal on selle 250 g kohta kokku 30 g valku, 31 g süsivesikuid ja mingi 12-15 g rasva
DeepBass
MemberEi ma olen teinud trenni 1,5 aastat. Mul on kang kõige nõrgem ala, jalad ja kõik muu on täiesti normaalne.. Jõutõmbe ja küki rekordid on normaalsed. Vb on praegu lamades surumis rekord ka suurem, see 60 ma proovisin suht ammu juba. Ma tahaks näha lihtsalt milline see püramiid välja näeks kui ma maximum surun 60, mõtlesin et lihtsalt proovin püramiidi vahelduseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DeepBass
MemberHea (Y)
DeepBass
MemberJärjekordne peenisemõõtmis teema… Päris loogiline et mingid 14 aastased vennad suruvad rinnalt 110 ja tõmbavad siin 200 ringis
MemberMul just suvel pole üldse aega, või tundub nagu. Alati ärkan mingi 12-1 ja ongi naq pool päeva läbi.. siis veel vaja välja minna jne. Kooliajal on hea, siis pole nagunii midagi muud teha.
MemberAitäh, teen täiskükke ja yritan teha nii korralikult kui saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raskused on ka mõistlikud.DeepBass
MemberKaua siis umbes peaks tegema?.. aga kui ma tahan hakata septembrist massi koguma ja leiaks võialuse et saaks praegu ka käia, kas siis on selleks massiperioodiks vaja kudiagi ette valmistada?
DeepBass
MemberEi ma söön päevas ikka suht korralikult, peaaegu 6 korda päevas aga ma ei söö koguaeg nagu korralikku toitu, suht palju niukest rämpstoitu ka. Paks ma ei ole.. ma vahepeal mõtlesin et tellin sealt poest selle toitumiskava, et äkki see vb siis aitab.
DeepBass
MemberMis raskusega sa kükke siis teed, et valus? Ma ise alustasin kükkide tegemist alles mingi 2 kuud tagasi ja nüüd enam pole valus.