DeepBass
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DeepBass
MemberSamas massitsükkel ongi minu teada u.3 nädalat. Siis 2nädalat saaks sellega, aitaks midagi kindlasti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan et massitsykkel võix kesta paar kuud
.. 3 nädalaga eriti palju ei saavuta.DeepBass
MemberMa lugesin natuke foorumist praegu, on jah niiet et peab 100g korraga võtma.
DeepBass
MemberMuidu vist on jah 100g õige kogus, aga arvad, et 50g piisab ?No, see oleks juba parem minuarust.
Ma arvan et 100 g liiga palju naq seda pulbrit ära juua, pole kuulnud ka et keegi 100 g korraga joox, aga vb isegi on.. ei oska öelda. Ise 100g koguseid ei võtaks.
DeepBass
MemberMa ise mõtlesin ka seda, aga foorumist kuskilt lugesin, et sellega saab aint 13portsjonit e. 13 trennipäeva. :SKahju, et nii vähe.
See pakend on ju 1,3 kg. Isegi kui võtaksid igapäev 50g portsud jätkuks sellest 26-x päevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga ma arvan et 30-40 g portsudest piisab.DeepBass
MemberRääkige mida arvate sellest?
Ja kui seda kasutada siis kas võtta teda aint trennipäevadel või igapäev?
DeepBass
MemberSöö miskit normaalset!!!Sel mimendumine halb ja maitse kohutav ja jube kallis!!!Söö miskit tunnustatuid tooteid nagu Whay gold Firmalt ON!!!Oli ju Aasta Parim toode!!!Mis sul no1 vastu? minuarust see on üks parimaid proteiine, ega ma neid maitse pärast joo, ja sel maitsel pole ka midagi viga ja pealekauba ta veel liigestele hea.
DeepBass
MemberAitäh vastanutele..
DeepBass
MemberMina ise arvan ka samamoodi, et se eon mõttetu..Aga oskaksid Sa ka äkki seda põhjendada, et miks see mõttetu on:)?
Hmm kõige lihtsam selgitus peaks olema siis niuke, et kui sa teed massi siis sa teed massi ja kui sa teed reljeefi siis sa teed reljeefi
DeepBass
MemberTema tegigi 4 x 20 , mis siis ongi reljeef
AGa ülejäänud asjad tegi massi kava järgi….
Ma tean et ta tegigi 20, mina ütlesin algus et minuarust pole mõttetu reljeefi ja massikava segamine ajada. Need kordused ütlesin niisama..

DeepBass
MemberTäanan vastamast, agaMinu teada on reljeef kõik mis on 15 kordust ja üle selle.
Ja selles valgupulbris mida ta võtab on süsivesikud ka sees.
Jõutsüklis kasutatakse korduseid 4-6 korda, massitsüklis kasutatakse 8-12 ja reljeefitsüklis siis kordusi 15-20.
DeepBass
MemberTere
Mina ei näe selles mingit mõttet, kas sa ikka tahad teha reljeefi või massi.. kui reljeefi siis igal pool 4*15. Valku oleks ikka soovitatav võtta koos sysivesikutega.
DeepBass
MemberOleks muidugi hea kui ta oleks olemas, siis saab treener aru kas sul on palju rasva või vähe..
DeepBass
Memberalustasin 40’ega nüüd paar kuud möödas ja suudan 80-90’gaMis 2 kuuga arenesid 40-lt kilolt 80-le.. ja suudad teha mingi 3*10 ?