DeepBass
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DeepBass
Member21, ning kasvu enam juurde kahjuks ei tule
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga noh, elab üleKui vanalt sa enda kasvu täis said siis?.. kuulnud et 18 ja ka kuulnud et 20 saadakse
DeepBass
MemberMees, mis sa põed. 195 cm on päris hea mehe suurus, ma oleks sinu asemel just rõõmus selle üle. Kuigi ise olen 186, soovin ikka tsipa pikem olla. Niiet võta seda kasu pigem kui õnnistust.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ok proovin nii mõelda, vana ise oled muidu?
DeepBass
MemberKuna mõlemad vanemad on oma soo kohta pikakasvulised, siis ma kardan, et sa ei pääse üle 190 sentimeetrisest kasvust. Geneetilise valemi järgi peaksid sa sirguma umbes 195 sentimeetriseks, kuigi meil pole aimu sinu toitumise täisväärtuslikkusest ja sajast muust keskkonna tegurist. Muidugi on veel ka võimalus, et sul avaldub mingi hulk geene mõnelt lühemakasvuliselt vanavanemalt (kui selliseid üldse on), aga see tõenäosus on üsna väike.Aga on niuke pikkus normaalne?.. ma ise seda põen naq et teistest nii palju pikem
DeepBass
Memberinimese pikkus sõltub päris paljudest asjadest….näiteks tema vanemate pikkustestEma on 178 cm ja isa on 190 cm.
DeepBass
MemberKuidas ribide peale lihast kasvatada ? Rind lai, puusade peal ka nii öelda “sang” , tiivad ka suhteliselt laiad, aga keskelt kuidagi peenike.Kui sul puusad laiad, rind lai ja tiivad ka veel… Siis kust kohast sa veel peenike oled ?
DeepBass
MemberOn jäänud mulje, et lihasmassi kasvatamiseks on parem suurema intervalliga, aga korralikult läbi piinata (eeldusel, et enam väga algaja pole, algul on parem veidi tihedamini treenida)Jah täiesti algaja veel pole, 1,5 aastat kogemust on… Ma praegu olengi koguaeg teinud, et nädalas 1 korra kõiki lihaseid, et jäen siis selle meetodi juurde.
DeepBass
MemberOleneb ka mis täpselt eesmärgiks on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eesmärgiks oleks massikogumine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DeepBass
Membermiks kõht paar tundi pärast Muscle+ kasutamis täiega valutama hakkab? kaks korda on nii juhtunu ning varem pole toidulisandeid kasutanud. panin pulbrit umbes 2dl piimaga segamini.Mul selle toidulisandiga mida ma kasutan (HT-R) on nii et kui piimaga võtan on kohe kõht lahti ja väga paha olla, aga kui veega võtta pole viga midagi, niiet äkki proovi veega mitte piimaga.
DeepBass
MemberNii lugupeetudKes välja aitab? Oleks vaja mõne targema nõu kuidas oleks kõige mõistlikum 50-72kg pokikott lakke panna niiet see sealt alla ei saja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jumala tõsine mure noh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On kellelgi kogemusi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEE
Mul ka kodus poksikott.. Need pannakse lakke betooni ankruga, mis kannatavad umbes poolt tonni rippumas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DeepBass
MemberHarjutused oleksid siis järgmised:1)Triitsepsile ploki alla surumine seistes
2)Jalapress
3)Istudes trenazööril jalgade kõverdamine
4)Säärtele istudes trenazööril pöialetõus (Kas saab kuidagi asendada harjutusega mida sooritades ei pea istuma?)
5)Säärtele ” eesel ” trenazööril või partneriga
6)Istudes kangi surumine kukla tagant (Kas seda peab kindlasti istudes tegema?)
7)Lendamine trenazööril
8)Ploki tõmbed ülalt kitsas haare
8)Seljasirutajale keretõsted pukil
Aitäh abi eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1) Prantsuse surumine
2) Kükk
4) Püsti pöiadele tõus trenašööril või kangiga
6) Ise teeksin ennem kangi surumist eest ja kuklalt surumist vist peab jah tegema istukil
7) lendamine hantlitega
Ploki tõmbamine laia haardega9) Jõutõmme
DeepBass
MemberKas kuskilt oleks võimalik vaadata ka seda mr.olympia valimist? Kui on siis kust ?
DeepBass
Membermaasikamaitselise HT-Ri segan poole vee ja poole ploomimahlaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle väga meeldib kuna puhtalt veega segatuna polnud jah suurem asi (tegelikult oli väga jälk). Äkki kellegil veel mingi huvitav sheik selle HT-R iga?Täpselt jah puhta veega pole see eriline asi, aga peaks siis jah proovima nt piimaga vms.
DeepBass
MemberJap see maitse asi individuaalne, aga ma joon teda kindlasti igapäev, lihtsalt pole hea maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DeepBass
MemberMuidugi peaks mainima et selle HT-R-i maitse on ikka päris kohutav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui esimest korda võtsin oleks peaaegu tagasi üles tuld.DeepBass
MemberAitäh vastuste eest, et siis võtan igapäev 1 korra teda.
AutorPostitused