Deegan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Deegan
Memberirw ega se häkkeri elugi kerge pole
Deegan
MemberArvatavasti
Deegan
MemberIse ei tia midagi ma lihtsalt leidsin need kaks postitust mis sulle võisid huvi pakkuda
Deegan
MemberNii nad räägivad
Paki pole proovinud ja stacki ka mitte. Sõber soi kunagi paki Animal M Stacki ära aga mitte muri mmigi ei saand juurde. Ühesõnaga mõttetu bullcrap. Kusjuures animal stack võib alles 21 aastaselt panna ja liburinnad ja mädaneva selja võib sealt ka saada. Uurides näiteks M Stcki pakendit on seal neid toimeaineid küll nii absurdsetes ja minimaalsetes kogustes et naer tuleb peale. Suht kahtlane teema ja igal pool on seda animali maha tehtud. Paki kohta aga ei oska kommenteerida…(autor:hatebreed)
Pak on vitamiinide, mineraalainete ja aminohapete kompleks. Suht süütu toode, ehkki ühes portsjonis sisalduvate ainete kogused on kohati päris pöörased: nt vitamiini B6 saad ühe paki ära süües 1800% tavainimese päevanormist. Kõrvalmõjuks on kärtsneoonkollane uriin, mis tõenäoliselt ka pimeduses hiilgab, aga pole testinud. Üks pakk koosneb 11 tabletist, millest osad on nii umbes poole pöidla suurused pillid ja mis kõik tuleb korraga ära tarvitada. Kunagi sõin 44 sellist pakki ära (mitte korraga muidugi). Mingit positiivset efekti ei märganud ja tarbin sellest ajast peale odavamaid vitamiine. (autor:Steth)
vähemalt niipaljugi
Deegan
Member1. Päev – rind, biitseps
2. Päev – õlg, jalg
3. Päev – selg, triitseps
Mina teeks
1 päev – rind triitsep (soovitaks ka kõhtu)
2 päev – selg ja jalg
3 päev – õlg biitsep
Rinnapäeval tehakse ikka triitsepit ja õla päeval biitsepit
Deegan
MemberHantlite tõstmine kõrvale ettekallutatult . inimestel on ekslik arusaam, nagu ei oleks õlalihaste tagumine pea kuigi oluline, arendamaks ideaalset keha. Nad eksivad. Just detailide terviklikkuses väljendubki asjaarmastaja ning professionaali erinevus. Seetõttu peaks igaüks, kes ei lepi vähimaga kui perfektsiooniga keha arendamisel, seda harjutust igal õlatreeningu päeval tegema. Craig sellele harjutusele eraldi soojendust ei tee, vaid sooritab neli seeriat püramiidina, kordustega 9 ja 12 vahel. Et vältida seljasirutaja kaasaaitamist, võib harjutust sooritada kõhuga vastu kaldpinki.
Seega Hantlite tõstmine kõrvale ettekallutatult
Deegan
MemberTundub hea küll, aga hind veitsa kallis, vaadates koguseid mis võtma peab..
Lepin tavalise apteeki glükoosiga mis on samuti väga hea energia taastaja (Y)
Deegan
Memberhmm
Kasutamine:
Kasutamise esimesel viiel päeval 4 x 5 g (tl) päevas. Edaspidi treeningupäeval 2 x 5 g, puhkepäeval 1 x 5 g. Soovitavalt koos
süsivesikutega (mahl) ja kohvi tarbimist piirates.
Millist Tai kAne ’i kreatiini mõtlesid? Mina isiklikult Kreatiin monohüdraati
Deegan
MemberIrw @ beebiruum
Deegan
Membersry minu viga st 2g jah ja kokku päevas siis 4g
Deegan
MemberDeegan
MemberAitavad harjutused alakõhule
Deegan
MemberOleneb kretiinist, mõnda võetakse rohkem mõnda vähme. Näiteks Muscel Techi kreatiini võetakse 100g päevas samas aga tai kane oma 10g päevas.
Laadimine on vist kreatiinidel 5 päeva.. Enamustel vähemalt on ma loodan et ei eksi
Deegan
MemberMõtled istudes või seistes?
Deegan
MemberKui käid kickboxis ja selle kõrvalt jõukas siis muud pole midagi kui peale igat jõuka trenni pead veits oma käed lahti poksima ja venitama. Sest muidu lähed järgmine kord kick’i trenni siis käed kinni ja aegalne oled
AutorPostitused