Deegan
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Deegan
MemberDeegan
MemberKõige tähtsam ikka toitumine. Saatsin vanemad koguaeg pikalt kui nad mulle seda rääkisid. Niikui hakkasin korralikult toituma, sain kõik vajalikud ained kätte ja nüüd umbes 10kg juurde võtnud + veel jõusaalis käies, samas mill rasvaprotsent on vähenenud
Deegan
MemberAvalikustasingi oma treeningkava, kuna te siin enamus targemad.
Point selles et nagu äkki olen teinud midagi valesti või ebanormaalselt.
Ise olen rahul ja tundub et jätkan sama kavaga
Deegan
MemberImeliku alaga tegeled kui joosta ei tohi

Olgem ausad siis ütle parem et ei jaksa nagu või pole tahtmist?
Kui tahad päästerõngast lahti saada siis peab olema ikka suur TAHTEJÕUD.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Deegan
MemberTaastun ilusti ära küll omaarust. Lihased on igatrenn puhanud ja jaksu jätkub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem on küsimus selles kas jõukast niimoodi ülepäeva on mõtet teha või rabelen mõtetult. (Teispäev, neljapäev, laupäev.)

Deegan
Memberhmm
Deegan
MemberOLen nõus ka ühel päeval kahte trenni tegema, kui see peaks parem või kasulikum olema aga vaevalt vist
Deegan
Memberikka parem oleks veega või siis rasvata piimaga, sest rasvad takistavad valgu imendumist
Deegan
Membermul hakkab alates kella 10’nest sealt ilge porrrr
Deegan
MemberDeegan
MemberNeed peaks olema need vanakooli arstid kes sellist teemat ajavad!
Deegan
MemberVanus pole tõesti nii oluline (kui sa just väga väga noor pole) ja kreatiin on ohutu (toidulisand).
Deegan
MemberMul riided L kindad L
Deegan
MemberTaastab kulutatud eneriga ja aitab kreatiinil kuni 33% paremini imenduda. Ma võin ka eksida, ning ka proteiini imendumist.

maksab ta siis 22.- 400g
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Deegan
MemberSamas kui nii mõtled siis söö hommikul kõht nii täis, et rohkem pole vaja üldse süüa sellel päeval

Ei ikka õigem oleks 4 korda võtta päevas 5g
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused