DCM Profiil Topics Started Replies Created Engagements Favorites Search replies: Forum Replies Created Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused august 25, 2007 at 8:08 e.l. in reply to: küsimus #123372 DCMMember OK Käin siis jõukas kaks korda nädalas ja kolm korda nädalas käin jooksmas. Kas sobilik oeks, kui käiksin kolm korda nädalas jõukas? august 24, 2007 at 8:20 p.l. in reply to: küsimus #123344 DCMMember Mul natuke kõrvaline küsimus. Kui ma käin regulaarselt 2 korda nädalas jõusaalis, kas sellest piisab, et keha areneks, jõudu ja lihast tuleb juurde? Kuskil 4 korda nädalas käin jooksmas ka. Iga kord 10km. august 21, 2007 at 6:34 p.l. in reply to: Jõusaali valik #122909 DCMMember Minu arust hea jõusaal on Tulbi jõusaal. Ise kän seal ja igati viis koht. Ei ole metsikult ülerahvastatud, hind on ka taskukohane ja parkimise võimalus on ka. Rohkem infot: http://www.tulbispordiklubi.ee/?page=4&setlang=EST august 20, 2007 at 7:41 p.l. in reply to: Jooksmine #122835 DCMMember Kuidas ma sääre lihased enne jooksmist soojaks saaks? Valutavad natuke praegu Erinevaid venitusharjutusi tehes. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui oled algaja alles jooksmises, siis nad valutavad natuke aega. “> Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)