david
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
david
MemberTO ero:
Jah, nii kindlasti ei saaks, et biitseps ja siis kohe selg otsa – kuid ma ei tee trenni samal päeval – reeglina jääb päev ka vahele… Siis enam ei ole verd täis.
david
MemberSõber soovitas?? Pigem juba vaenlane…
david
MemberAaa. ja seda ka, et viimasest toidulisade artiklist võib lugeda, et valgusheik tühja kõhuga on suht mõttetu asi – saad aint energiat sellest. Nii et.. peale sööki korraks peldikusse ja seal väike sheik.
No Offence.
D.
david
MemberHmm… kle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ära hooli teiste arvamusest.. Ma usun, et kui sa juba umbes gümnaasiumiosas oled, siis ei tohiks eriti norimist ka olla (v.a kui tegemist pole mingi külakoolikesega..).Üldiselt, mis see teiste asi on??
Loodki valgusöömise pretsedendi..
david
MemberTo Ott:
Njah, ma proovisin kunagi nii, et tegin selja peale rinda/õlga/triitsepsi – kuidagi raskelt tuli – rind oli valus ikkagi natuke jne.. ühesõnaga ei tulnud midagi erilist välja.
Aga peale biitsepsit selg teha ei ole midagi viga – kas ei või asi olla nii, et kui biitseps väsinud ning siis selga teha – läheb väsinud käe tõttu suurem koormus seljale? Või on see ebaloogiline?
David
david
MemberSee viimane postitus oli naljaga pooleks muidugi… Muidugi võid ka väiksemat jopet kanda.
david
MemberEh.. tõmba jope keskkoht nööriga kokku…
david
MemberIgas apteegis peaks olema – 200g purk maksab 18 krooni (Viljandis vähemalt).
david
MemberÜtleme nii, et nädas ei ole sooviatud üle 5 munakollase süüa – tavainimel kah – kulturist, kes on veel eriti mures suure kolesterooli hulga pärast, ei söö kollaseid üldse..
Aga valgeid võid vintsutada nii palju kui süda lustib.. ei ole kahjulik.
david
Memberehk pääsed rühi pärast ka sõjaväest ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberKui ma õigesti mäletan, siis eelmises foorumis Ott vastas samale küsimusele, et kõige rohkem on vaja treenida biitsepsi.
Ning arvestades seda, et seal peab kasutama kõvat jõudu, arvan, et lühikesed seeriad on paremad kui pikemad.
David
david
MemberHmm.. njah, peale selga on seda paganama bicepsi ikka üsna raske teha.
Võib-olla peaks lihtsalt päeva vahet pidama (pärast selga) ning siis tegema koos jalgadega..
Küsimus ongi selles, et kas biceps saab selga tehes nii palju koormust, et päev vahet on liiga vähe – ehk tuleks ikka kohe ära teha – lihtsalt väiksemate raskustega..
Njah, katsetan igatahes
David
david
MemberJah, Marko – ma jõudsin ka natuke aega tagasi otsaga sinnani… Põhimõte on sama, aga ma teen harjutusi natuke rohkem ja teistsuguseid.
Eks ma katseta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(algul ma ei vaatanud keskmine tase(2) alla, sest ee arvan, et ma päris nii kõva mees veel pole).
david
MemberRisto,
IMHO kõhtu ei teha esimesena kunagi… kurnatud kõhuga ju vastik teisi harjutusi teha, mis nõuavad antud lihast.
Ning kas tõesti iga päeva alaselga? Natuke paljuks ei lähe või?
Ja alaselja kohta küsimus: kas kulturistid teevad seda nagu kõhtugi, et ilma raskusteta maximumini või panevad järjest raskusi nii,et üle 10 korra seerias ei jõuaks. Ise olen raskustega teinud aga Risto soovitab 20-30 kordust…
Thx
david
MemberOk, ma nädal aega tagasi tegingi ühe kõva treeningkava reformi… ning nüüd lülitan ka biitsepsi seljaga samale päevale.
Eks näeme, kuidas läheb..
Ning ma kaalun ka seda varianti, et vahepeal rind esimene ja õlg teine ning mõne aja pärast vice versa
Igatahes… Tänan kõigile, kes on vastanud ja aitanud.
-
AutorPostitused