david
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
david
MemberOk, lugesin siis selle HIT FAQ läbi – sain üldjoontes pihta, milles asi seisneb. Parandage, kui ma eksin:
1)Igat harjutust üks seeria? Aga siis maksimaalse intensiivsusega. (Kui näiteks rinda teen – kas siis kesk, üla, ala – kokku igale 1 seeria – või kui jõuan siis rohkem?)
2) Kas seda metoodikat oleks mõttekas kastutada kõigi lihasgruppide puhul ja pidevalt – st jäädagi selle metoodika juurde? Mõtlen just seda, et kui see meetod on efektiivne, siis miks seda ei propageerita niiväga – ikka on kuulda, et suurele lihasgrupile 12 seeriat jne.. Või olen mina millestki valesti aru saanud?
Ette tänades,
David
david
MemberTänan! Uurin selle HIT kohta lähemalt!
david
MemberSeega siiski see 70,65… variant. RTFM njah, eks ma otsin siis midagi.
david
MemberNo offence, man, aga oled sa kindel, et näiteks 5 aasta pärast ei ole olukorda, kus mõningad siseorganid ei funka enam korralikult? Ning aastaga 17kg – vaene süda…
david
MemberDamn, ma ei oska vene keelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liis esitas poisssõbrale ultimaatumi – 3 kuud aega, et Oti keha saavutada, muidu, Adios Amigos
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just kidding…
Aga Liis, võid kindel olla, et see võtab päris kaua aega (ma ei räägi siin mitte kuudest, vaid aastatest).
david
MemberEee.. Liis, sa tahad omale sellist keha või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberOli see ikka Marek Kalmus, kes postitas.. arvatavasti oli, aga üldiselt oleks siin foorumis kasulik registreerimissüsteem teha (kus on registreerunu kohta kõik klubi nimi, isikukood jne..).
Aga ootan huviga diskussiooni jätkumist!
D.
david
MemberSry, aga ma ei ole päris kindel, mida mõeldakse bloki alla surumise all?
david
Memberaa, thx.
Muide see parempoolne kuju, sellel on rinnalihased sedasi ühtlaselt laiad – kas selle puhul on ka asi geneetikas
david
MemberEee.. aga mis asi see 6-pack on?
david
MemberEi hakanud eraldi teemat tegema, aga kas Coca Light õigustab end – st, seal ju ei tohiks olla seda rämpsenergiat nii palju.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberAga tetratsükliinid pärsivad ju valgusünteesi? Kas nende valkude lahmimisest antibiootikumide kuuri ajal on üldse kasu siis?
david
MemberPS.
Kui te tahaksite, et neid tobedaid postituste kordusi ei tuleks, vältike refreshi või forwardiga lehte mööda liikumist
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberSmithi kang – kas see on see, kus kang jookseb rennide peal.. No sellega nüüd küll päris õigeid kükke ära ei tee ju… Trajektoor ei ole ikka päris normaalne.
-
AutorPostitused