david
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
david
MemberEe.. kuhu need HITijad kadunud on?
david
MemberMa ei tea.. aga kui õhtul nagunii und ei tule, võid proovida päeval natuke tukastada (õhtuse magamamineku hilinemise arvelt). Eks saad ise katsetada, kuidas välja puhkad.
david
MemberIkkagi – need foorumikülastajad, kes HITi kasutavad, kas te teete tõesti ainult igale lihasel 1 harjutuse – 1-3 seeriat – aga kui ma kangi surun, kas siis saavad üla- ja ala rinnalihased piisava koormuse? Ise tegin rinna jaoks kokku 4 seeriat (3 erinevat harjutust) – aga aeglastel kordustel (nagu HIT põhimõttes kirjas)…
david
MemberSiin võiks tõesti registreerimissüsteem olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberMa ei saa aru.. te siin foorumis jõle agarad süüdistama, kuid kas on ka mingeidki tõendeid sellest dopingust. Kui ei ole, võib seda Oti dopingujuttu laimuna käsitleda… Või kuidas?
david
MemberMinu arust läks see kriitiline piir ikka päris mitmekümnetesse tassidesse. Ehk oskab keegi täpsemini kommenteerida…
david
MemberLihaste liigutamiseks on vaja ATP olemasolu – ATP on energiarikas ühend, mis sünteesitakse näiteks glükoosist ja rasvadest. Lihaste ATP allikad:
1) ATP, mis on lihastes olemas – maksimaalseks pingutuseks on teda ligi 3-ks sekundiks. Kuid tänu kreatiinfosfaadile, mida on võimalik kasutada kohe uue ATP sünteesiks, pikeneb see aeg ligi 10 sekundini. See süsteem töötab hapnikuta ja lihastes ei teki piimhapet -see mis näitab väsimust. Eks seda kreatiini süüaksegi, et tõsta lihasrakkudes sisalduva kreatiinfosfaadi taset…
2) ATP, mis tekib glükolüüsi kägius. Ühest glükoosi molekulist saab ainult 2 ATP molekuli. Kuid hapniku ei ole vaja ning glükolüüs on kiire. Kuid tekib ka piimhape – mida organism talub vähestes kogustes. See meetod varustab lihast energiaga 10-st sekundist umbes 60-ne sekundini.
3)ATP, mis saadakse aeroobsel hingamisel. Näiteks glükoosimolekulist saadakse 36ATP molekuli. On oluline just kestvusalade korral, sest see meetod varustab organismi pikka aega energiaga.
Energiat saadakse glükoosi lagundamiselt (glükoos sünteesitakse toidust), rasvade lagundamisest (nõuab aega, tuleb kõne alla ainult pikemate pingutuste korral).
david
MemberArnold ühe teema all ütles, et 3-ndaks juuniks on kohal – kellelgi leiti keelatud ainet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täpsustamiseks läheb aega.david
MemberNii, kaasvõitlejad-kulturistid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegin oma esimese enam-vähem HIT treeningu ära – noh, vähemalt püüdsin. Rinda tegin: kangi 2 seeriat, pos-kaldega pingil ka 2 seeriat ja plokil käte ristamist ka 2 seeriat. Ma ei tea, kas oli palju… Siis tegin õlga – eesmist, külgmist, tagumist – igat 2 seeriat. Ning triitsepsit kokku 2 seeriat – tappis ikka täiega ära.
Asi vist on selles, et ühe korduse pikkuse püüdsin saada 6 sekundi peale – muidugi läks ka seoses sellega näiteks kangil 10kg raskust alla, aga noh…
Siit ongi uus küsimus – kui sedasi teha, et 6 sek kordus, siis nagu eriti ei jõua jah igat harjutust üle seeria kahe teha. Kuid HIT FAQ treeningkavades oli üle kere harjutusi kokku umbes 10 tk – ee.. aga kui ma näiteks surun ainult kangi (horisontaalsel pingil), kas siis ikka saavad ala ja üla rinnalihased piisava koormuse?
D.
david
MemberAnyway, ma võib-olla proovin – natuke modifitseeritud varianti – mitte korraga terve keha, vaid ikka tükeldatuna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga noh, kui ikka kurnab lihast, peaks ka mõjuma, eks tunnen….D.
david
MemberNjaa, ära muretse, nagu näha, on küll inimesi, kelle peamine eesmärk ei ole iga päev õltsi kaanida. Edu treeniguil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
Memberkas HIT võrdub sisuliselt hardgainer-lusega?
david
MemberAga muidugi, väga huvitav oleks teada, mida OTT arvab sellest HIT meetodist.
david
MemberSry:
To Webmaster – kui ma panen http://www.amazon.ee – miks ta viskab mind automaatselt sinna lehele, kus ma varem posti tegin (koos selle posti saatmisega)? Sellest ka need 3 posti siin ülal.
david
MemberHIT printsiipidest lugesin välja, et kogu keha korraga – aga see ei tähenda, et ma peaks ntx üle päeva tegema? Sama hästi võin ma ju n.ö. HIT süsteemis teha eri päevadel eri lihased – või kuidas?
-
AutorPostitused