david
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
david
Memberausterservik on minu teada seen – öelge, kui eksin.
Aga kust seda saab – kas on poes purgiga müügil või saab ainult hooajal toorena?
david
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ka laias laastus arvutimees -kuigi lähen vist TÜ-sse füüsikat õppima… või TTÜ-sse informaatikat.. ei tea.. NOjah, see selleks.Aga ma surun 70 kg-se kangiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt tahtsin öelda, et 360 suht norm hind Tallinna kohta. Arvasin tegelt, et isegi kallim on.
Viljandis õpilasele 180.- aga saalis on vähem riistu kindlasti ning väiksema koha asi.
Edu!
david
MemberVahepeal sai lighti ikka päris kõvsati kaanitud :S (see tavaline ju räme energiapomm -> tekitab vinne)
Aga nüüd kofeiinist nii palju, et hommikuti tass kohvi ainult!
Ning see östrogeeni jutt oli huvitav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hariv.david
MemberEmm.. ongi nii või? Aga kui ma kaanin ka liitri-paar vett juurde sellele kohvile/cocale, siis kas see ei aita?
Ning mis sa ei jõua siis järgmine päev teha trenni, kui oled 2l Cocat joonud?
Tjah, peab vist joomis-harjumusi muutma :S
P.S Kreatiini momendil ei tarvita
david
MemberMuide, kas kofeiin (noh, paar tassi kohvi päevas) on väiksema diureetilise toimega?
Või võiks sellest ka enam-vähem hoiduda.
david
MemberNing nagu ma vaatasin, oli kommenteerijaks mart
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberMina sain üldiselt artikli kommentaarist teada, et see on näpukas tõlkimisest – 1 nael ei ole 1 kg -muud midagi…
Aga järge ootan küll huviga
david
MemberNojah, ega see tähenda veel, et siis juba otsad peaks andma. Muidugi, iga ühe enda asi.
david
MemberNojah, mõned aastad tarvitavad kallist keemiat, siis kärvavad maha… nii et pikalt ette muretsema ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberSee, et osadel mittetreenijatel väljas, on rohkem geneetikast põhjustatud…
aga proovi rasva vähemaks saada.
david
MemberLihtsalt huvi pärast: mida siin siis ümber tehakse?
david
MemberMa ka ei söö nii palju süsivesikuid – lihtsalt ei jõua. Ikka nii palju, et tunnen, et on hea olla. Valku tarbin 2g/kg
david
MemberKas tõesti ilma ei saa? Kindlasti kahandab mõju, sest kreatiin peab organismis vett kinni, kuid alkohol – vastupidi – transpordib seda välja. Ning pärast trenni on vedelikukaod niigi suured… seega… joo parem viinamarja mahla
david
MemberNing seda ka, et see 4sek lihase lõdvestusfaasi (ehk siis mitte kokkutõmme) ei ole just lühike aeg…
david
MemberEmm.. aga FAQ-s oli ju, et üks kordus võiks kesta 6 sekundit (4+2) ja kogu seeria 48sek kuni 60 sek?
-
AutorPostitused