david
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
david
MemberSamad sõnad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberSee sajas kommenteerija olen mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma astun läbi… kui Tallinnasse tulen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teistele: olge rõõmsad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ärge vaielge…david
Membernagu HIT FAQ-s kirjas, siis kõik need raskused tulevad katsetamise käigus – ja siis saab juba stabiilselt neid tõstma hakata
MemberVend vähk, kas sa HITi ka kunagi proovinud oled? Mida sa arvad? Lihtsalt huvi pärast
david
Memberno..no.. asjalik teema, aga kipub jälle tuliseks vaidluseks minema jah
Memberon soovitatud, et lihase kokkutõmbe faas (ehk siis ntx kangi üles surumine) ligi 2s ja venitusfaas (kangi alla laskmine) ligi 4s.
Ise kahandasin raskusi 65-lt 57,5-ni.. kui ma õigesti mäletan.
david
MemberHea küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise olen uurinud küll natuke selle kohta – teoreetiliselt on asi nii, et hakkad tegema ja pidvalt paned hästi natuke raskusi juurde – ise ei viitsinud üle 6 nädala teha… Noh, ütleme, et natuke raskusi tuli juurde küll – ntx jalapressil enne HITi 185kg -> nüüd 200kgMa praegu teen tavalist moodi – ning kui siis enam juurde ei tule, proovin jälle HIT-i. Seda võin küll öelda, et HITi tehes olid lihased valusad küll järgmine päev – aeglane seeria võtab päris tühjaks…
Ma arvan, et kui pidvalt teha, eks siis vahepeal varieeruda – ntx superaeglaseid seeriaid kasutada (FAQ-s soovitati variatsoone küll).
Aga arvan, et kõige parem oleks ise järele katsetada… Ma usun muidugi ka, et siin foorumis selliseid ka, kes HITi ikka rohkem teind on.. ehk kommenteerivad ka nemad siin.
Tglt võiks seda HIT reeglid vähemalt osaliseltki eesti keelde tõlkida amazon’i jaoks – siis saavad kõik asjast aimdust… Kui aega on, siis võib-olla proovin midagi valmis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu
david
MemberNojaa.. kirjas, et ta on mõeldud ikkagi lihase lisamiseks (ja jõud suureneb ka loomulikult)… korralikult tehes peaks igatahes toimima edukalt – ilma keemiata loomulikult.
Seal hit FAQ-s on päris palju huvitavat teksti, soovitan lugeda…
david
Memberjah, enam-vähem nii see on – ütleme, et kui jagad trenni kaheks päevaks, ei ole ka midagi. Teha ntx kangi 1 seeria ja kui tõesti jõuad siis ka 2. seeria otsa… Üldiselt, sedasi aeglasemalt tehes kurnab lihase ikka väga kiiresti ära – st ei pea rinnale 12 seeriat tegema vaid piisab põhimõtteliselt 3-st.
http://www.cyberpump.com saab tõmmata hit manuali..
david
MemberTegin vahepeal natuke – (BTW manualis on ka kirjas, et üks kordus peaks kestma ligi 6 sekundit… seega jah – üks seeria sedasi korralikult ja võtab läbi küll..).
Aga nüüd teen jälle tavalist moodi vahelduseks – ning minu arust HIT-ga vigastada on küll palju väiksem oht. Ntx, jalapressil aeglaselt ja kontrollitult tehes kõik ok (HIT), aga tavalist moodi (suuremad raskused ka) annab vahepeal puusaliiges tunda…
Ning manualis on ka kirjas, et põhimõtteliselt vigastuste oht on väiksem…
Eks katseta ja ütle mulle ka, kuidas on
MemberKas te juba ära ei tüdine?
david
MemberNõustun täielikult eespool kõnelejatega – ise olen ka mõne suvalise, kuid staa?ikama käest nõu küsinud. MIs siin ikka…
david
MemberNOo.. kui hantleid osta igasuguseid, siis saab midagi ikkagi teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ning kui püsivust on, siis miks mitte – jõusaali minek on selle poolest hea, et siis on kindlad korrad, kuna minna, ja kui juba kohal olla, siis tuleb see trenn ära teha. Aga kodus võib kergemini käega lüüa – omad kogemused – kunagi müttasin Total-Gymiga (see walkeri värk)david
Memberaha, et seened siis ei kõlba massi kasvatamiseks – jälle targem
MemberNjah, aga mis selles kahjulikku olla saab? Vitamiini normaalselt.. ja ka süsivesikuid ju. Aga muidugi, las keegi pädevam kommenteerib.
Muide, palju purgitäis maksab? (ja palju see kaalub?)
-
AutorPostitused