david
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
david
MemberOk, Ott ja Marek..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Öelge nüüd, kui satute näiteks McDondaldsi juurde… või Roccal Mare keskuses Peetri Pizzasse.. või mida iganes. Kas siis tõesti te KUNAGI sellist toitu ei söö? Ise ajasin üks päev 3 burgerit sisse – muidugi on see rämps, aga tead, üle tüki aja tuli isu jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> So.. your comments please
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>David
david
MemberAga hmm.. kus sa tead, kas ilma selleta oleks saanud? Ma arvan, et kui su toitumine üldiselt korras ei ole, siis see muscle pro ei anna ka suurt juurde… Kas saad ikka valgukoguse päeva jooksul kätte? 2g keha kilogrammi kohta?
david
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2-3kg 3 nädalaga… ja sa virised ka veel vä?Oijumal..
david
MemberVanadest teemadest on mul meelde jäänud, et käesurumisega on oht end vigastada suur… Aga las keegi teine räägib tehnikast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
Membervaata, Reval on Tallinnas, aga mina olen Tartus. Muud probleemi nagu ei olegi
Membervõib-olla peaks jah kvaliteeti lihvima, aga silda ma ei olegi ära õppinud – ja ei tunne ka puudust sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jah, nüüd ei ole 2 nädalat trennis käinud – kolisin just Tartusse… vaatan, lähen vist nüüd millalgi Livoniasse. Ei tea, võib-olla vahepealne puhkus mõjub isegi hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu kõigile…david
Membersilda ma ei oskagi teha…põrge vahel tuleb küll – just viimase seeria ajal… aga üldiselt püüan sellest hoiduda. Biitsaga on selline lugu, et esimese kahe seeria juures ei võta selga appi.. Ma ei arvagi, et ma mingi tegija olen – inimene küsis, mina vastasin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> That’s all.david
Memberma olen 18, käinud saalis 11 kuud. Alguses tegin rinda 25-ga, nüüd teen.. ee 70kg-ga.. ja biitsepsit teen 37.5kg kangiga [pärast selga..]
david
MemberVajuta ylevalt vasakult amazon-i logole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 16, 2002 at 6:15 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #31037david
MemberThx, eks ma räägin talle
MemberMinu arust päris mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Algul küll harjumatu, aga küll pikapeale muutub juba n.ö tavaliseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
MemberSul oli vist väga valus.. või kuidas?
david
MemberHoian pöialt, Ott
Membersee davidt ei olnud mina… [lihtsalt igaks juhuks]
Ja seda kah, et las parim võitku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hindan mõlemat sportlast kõrgelt… aga hoian pöialt Otile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peale kõige muu ka Viljandist pärit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja üldiselt – kõik möirgavad tegelased siin – sport peaks siiski sõbralik olema
MemberSiin ühes teemas tuli välja, et Mareki abikaasa…
Ning rahu.. oodake võistlused ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused