david
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
david
MemberNäiteks mina võtan pärast trenni kaks supilusikatäit glükoosi, segatud mõruda kakaopublbriga -muidu vastikult magus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja siis varsti võtan ka Protein No 1 joogi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ott, kas ee.. 30-40 gr glükoosi…? Mitu supilusikatäit see on? Kas see on siis 3-4 supilusikatäit? (mitte see kõige suurem supilusikatüüp)…
david
MemberMarek ei läinud nimelt lavale.. kui ta tahab, siis kommenteerib siin seda ise täpsemalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt loeks teema lõpetatuks, sest iga enda asi, mida ta teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>david
Memberkuidas ma kommenteerin? Ütleme nii, et see oli tema otsus… kui tal oli põhimõte mitte lavale minna selle eelmise aasta pärast, siis mis teha. Näeme järgmine kord ehk…
Muidugi paljud ootasid heitlust, aga noh, see siis lükkus edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma arvan…david
Memberüldiselt, olen konsulteerinud erinevate inimestega, ja nii palju olen aru saanud, et noored ntx 17-22 ei peaks valgukogusega väga liialdama, sest orgamism ise toodab valku nati rohkem kui täiskasvanuil… St. 6x päevas söömine ei ole nii oluline – muidugi, pärast trenni 1 Pr. No1 sheik teha on väga ok… Mul pidavat veres valgu sisaldus ntx liiga kõrge olema -> vinnid…
eks katsetame nati paindlikuma söögikavaga siis
MemberNojah, aga eks see osav6tt ole ikka tähtsam kui v6it
Membermul ei ole ühikas telekat.. olen tahtnud juba ammu seda Lepajõe saadet näha.. Selle kohta igatahes väga palju erinevaid arvamusi olnud… Kas seda kordab ka millalgi mm.. nädalavahetusel näiteks?
david
MemberMul läheb 500 krooni jõusaal kuus -toidulisasid ei tarvita – proovin tavatoidust kõik kätte saada – U know – 5 toidukorda… Ja söön 300 eek eest – argipäevadel – seal on siis nii, et umbes 40 muna ja iga päev kuskil 800g kodujuustu + muu nodi süsivesikute saamiseks. Ja rämpsu ka ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Nädalavahetustel toitun vanemate rahakoti pealt
Membereh.. mul on ka nii.. kuidagi vastik on olla.. aga
siis on ka sitt tunne, kui näiteks ei saa päeva jooksul korraliult süüa – nii et õhtuks 5x täis tuleks vähemalt :S
david
MemberMul lööb vahel kõrvad lukku, kui jalapressil möllan – seal on pinged ja jõud suured.. aga see kaob kiiresti ära ja valu ei ole..
Kuid muidu, kui suud maigutad või nätsu närid, siis peaks kõrvas rõhk tasukaalustuma välisrõhuga – ehk aitab
MemberTreeni vasaku käe järgi… seni, kuni on parema käega ühtlased…
david
MemberSuured tänud Arnoldile kava variandi eest, aga teised võivad ka ikka enda ideid siia panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>D.
david
Memberjah, iseenesest paistab hea süsteem olevat, aga see vist eeldab ka seda, et trennis tuleb absoluutselt viimane välja panna – et nädalaks ajaks kurnatud oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sest teiste kavade puhul tuli ühte lihast keskmiselt 1,5 korda nädalas… Muidugi, üritada võib… Igatahes, thanks
MemberÜtleme, et olen natuke üle aasta trenni teinud.. ja mul oleks väga sobiv kasutada seda edasijõudnute viimast kava – st 2 trenni, 1 vaba, 2 trenni, 2 vaba… Aga kas see on mõeldud äkki väga veteranidele? Või võib neid päevi nati varieerida kah? Ntx see, kus on jaotatud kolmeks kava, eeldab, et 5 trenni nädalas, aga mul ei ole nädalavahetuseti trennis käia võimalik.. äkki peab ikka ise kokku klopsima :`)
david
Memberma arvan, et kui sul raha nii palju on, siis miks mitte
Memberisiklikult joon alkoholi üliharva, kuna sage külaline pidudele ei ole, naistega läbi ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem tarbin rohkem koolajooke – kuid viimasel ajal olen neist ka loobuma hakanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused