david
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
david
Membereh..
mart, ma ei lugenud su viimast posti läbi, enne kui postitasin su dumbuseri jutule vastuse…
Igatahes, sa soovitad siis selg ja biitsept samal päeval jah…
Peace..
David
david
MemberMART!!!!
Vaatad ehk enne ka, millal need esimesed postid tehtud on!!! Siis oli siin foorumis veel BUG-e nii et tapab.. Võib-olla on viga tõesti arvuti ja tooli vahel, aga mitte siin, kus mina olen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AGA NÜÜD KÜSIMUS SUUREMALE RINGILE:
Nimelt, kas oleks mõtekas selg ja biitseb korraga teha. Asi selles, et selja tegemine kurnab päris kõvasti ka biitsepsit ning peale seda ei suuda enam viimast täiskoormusel teha. Kuid samas, kui teha ühel päeval biitseps siis varsti selg, kas siis ei saa biitseps liiga palju piina ??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Andke nõu igatahes. (treening jaotatud 3. päevale – nädalas käin trennis 4-l päeval).David
david
MemberÖelge mis tahate, aga minu arust on 0.05% piim totaalne kusi, et seda palju ja pikatl juua. Nagu mingit lubjavett ajaks alla. Seega mina joon 1.5%-st(ma ei tea, kas see on hull rasvakogus.. aga..) piima, kuhu on lisatud mingit piimapulbrit (tehase poolt muidugi – farmi Ca+ piim). Seal on 35g valku liitris… Igatahes maitse on küll parem.
david
Membernjah, ma siin surusin jah horisontaalse ja +/- kaldega pingil (kokku 9-10 seeriat).
Nüüd ma raamatust vaatasin, et:
1) Suruks horisontaalsel (see väga hea harjutus)
2) Siis kaldpingil hantlitega mitte ei suru, vaid toon väheke kõverdatud käsi küljelt üles (midagi lendamise sarnast) – mõjub isoleeritult ainult ülemistele rinnalihastele.
3)Ristvedu kaldseisus, mis mõjub hästi rinna sisemisele osale
4)Nüüd on küsimus, mida teha alumisele rinna osale… kas jätkata -kaldpingil surumist või surun rööbaspuudel.. eks ma proovin, kuidas jõuan..
David
david
MemberHmm. nagu ma lugesin, ei ole 1000 veel hullu.. 2000 pidi juba sitalt mõjuma. Üldiselt soodustab C vitamiin oma happelise toime tõttu neerukivide teket (liigsetes kogustes).
Aga üldiselt, 500mg peaks olema päevas piisav kogus.
david
MemberEh.. ostsin selle raamatu. Tõesti hea asi. Soovitan kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik harjutused ilusti välja joonistatud/fototöödeldud.. CoolDavid
david
Memberainult kangiga…
Asi on selles, et harjutustepangas ei ole näha, millistele lihastele ta täpselt mõjub. Anyway, pean vist omale selle raamatu ikka muretsema
David
david
Memberbrrr.. keegi ei tea siis või? Just küsimus on munakoorte imendumises ning nendega maole-kahju-tekitamise-tõenäosuses.
david
MemberVaata, enamiku valgust saab kulturist toidust (vähemalt mina olen nii aru saanud). Kui sa sööd valguvaest toitu, peaksid seda proteini päevas sisse ajama kuskil 150g (kulturist vajab valku päevas 2-2.5 g/per keha kg). Aga kui toitud korralikust valgurikkast toidust ning sööd 4-5 korda päevas, ei ole eeldatavasti üle 30 g vaja (kõik oleneb, palju sa tavatoidust valku saad).
Nii olen mina neist asjadest aru saanud

david
Membertänan. Pilt selgem
david
MemberMöh, kas keegi siis ei oska vastata
?david
MemberNjah, minu teada on vahe ka valul ning valul. Kui on ikka tõsisem lihaserebestus, siis tasuks küll natuke tagasi tõmbuda. Aga kui on selline kerge väsimusvalu, siis peaks küll tohtima teha trenni (teistele lihasgruppidele, st ei kasuta täiskoormusel valutavat lihast)
david
MemberTänan mõlemale vastajale.
david
MemberTänan mõlemale vastajale.
david
MemberTänan.. ok, pean seega päevaseid söögikordi tihendama…
Ja ma põhimõtteliselt mingit lisavalku ei tarbi (pulbrite näol). Püüan toidust kõik vajaliku kätte saada.
David
-
AutorPostitused