darola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
darola
MemberJõudu on sul jah rohkem kui nii mõnelgi mehepojal….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peaasi ,et see päris “jõutõstmiseks” ära ei lähe, tean omast käest, et raskuste lisamine annab kõva energia ja oht on minna, nö ainult rekordite tõstmise teed, unustades kohati ,et kehaaehitamisel on vahest vaja ka lihaste tunnetust. Kuigi ka tehnika osas ei ole sulle midagi ette heita. Nagu aru saan käib kõva töö kevadiseks EM -see nagu sa juba ehk tead toimub nö kodusaalis Santa Susannas….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris suur võistkond peaks praeguse seisuga meilt jälle välja minema.Kusjuures olen mõelnud, et prooviks kunagi jõutõstmise võistluse ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul käib lihtsalt pidev võistlus iseendaga ja mul vaja mingeid numbreid kogu aeg taga ajada. Aga see lihtsalt mõte praegu. Hetkel ikka ettevalmistused bodyfitnessiks ja nüüd hakkangi detsembrist jälle Tartus treenima (treeneri valvsa pilgu all). Santa Susannasse ju tahaks väga minna 
darola
MemberNonii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen tagasi Saarel.Trenni tegin hommikul Tartus ära. Rinna ja selja päev oli. Kui me esmaspäeval härra Truijaga maha istusime ja treeningplaanist ning raskuse protsentidest rääkisime, siis tekkis mul kohe sportlik huvi proovida, et palju ma siis praegu surun ( mis raskusest neid % võtta ). No ja leppisimegi kokku , et kolmapäeval proovime ära. Tuli siis 72,5 kg ( ilma pausita nagu ka vana isiklik 62,5 kg ) . Olen ise rahul. Proovisin 75 kg ka aga see raskus jäi seekord alistamata.
Trenni lõpus tegin endale haiget. Rihmadel rippes üht harjutust tehes käis ragin läbi ja nüüd on üsna valus vasakut kätt üles tõsta. Jätsin viimase seeria pooleli. Väga loodan, et pole midagi tõsist
??:”>darola
MemberÜlitugev tüdruk,tubli:) Laamenda aga edasi, edu!
Tugev Eesti naine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju edu sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh Teile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna tegin trenni Tartus üle pika aja. Viimati olin Tartus mai kuus enne EMi . Oli mõnus trenn koos supertrenku Taaviga ja sõbranna Jaanikaga.Nagu ikka esmaspäeval jalg ja õlg. Sai ka natuke edasisi plaane arutatud ja niisma muljetatud. Mõtlen siin,et peaks ikka Tartusse jälle jääma. Kuigi Saaremaal meeldib ka väga.
Toredat ja teguderohket uut nädalat kõigile! Ja et oleks aega trenni ka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>darola
MemberKus nüüd laamendab

Darola, tahaks kunagi Sinuga koos trennitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis peaksin küll raskust kangile juurde lükkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hehe
Lükkame aga juurde siis
MemberKui täna jõusaali jõudsin , siis avastasin, et olin oma tõstevöö koju unustanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga plaanis oli teha jõutõmmet ju. Tegin ilma siis , sest see rihm, mis jõusaalis vedeles oli liiga suur mulle. Tegin jõutõmmet kokku 5 seeriat ( raskused 90 kg 2 seeriat, 100 kg ja 110 kg 2 seeriat) Panen siia videod ka.
Noh ja igast muid harjutusi kah
darola
MemberAsssaaa
Loogilisem oleks see, et minnakse närvi laval trügimise pärast , isegi sain EMil küünarnukiga ribidevahele Aga ma lugesin 10 ni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>darola
MemberLamades surumises 55×8 on päris korralik tulemus, oled max ka proovinud?
No viimati proovisin max kevadel ….siis oli 62,5
darola
MemberTervist fitnessi sõbrad . Soovin kõigile meestele ilusat ja toredat meestepäeva ( hakkab juba läbi saama ). Olge tugevad !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna jõusaalis tegin rinda ja selga:
Lamades surumine tööseeriad 5 seerat 55 kg 8x
4 seerat hantlitega surumine 17,5 kg sed 10 x + kummiga 1 käega lendam 15+15x
3 seerat pullover kangiga 12x +Toenglamangus kätekõverdused 15x
Hantliga seljatõmme 25 kg 8+8; 27,5kg 8+8; 3s 32,5kg 8+8 (kokku 5 s)
5 seeriat seistes sirgete kätega ülalt tõmbed plokil (köiskäepidemega) 12x
4 seerat T-kangiga tõmbed 30 kg 12x
4 seeriat istes ülalt tõmbed plokil (pealthaare , lai käteasetus ) + 1 käega “meremees” 12+12 (4s)
Lõpus 5 seeriat biitsepsile kah.
Tänasest võtsin trenni ajal joomiseks Fasti INTRAt , peale trenni Muscle +
Ja ühe piparkoogi batooni pistsin ka pintslisse täna . Väga maitsev !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> koos kohviga nautida . darola
MemberPäris mitmekülgne naine, sinuga võib kunagi crossfitti tegema minna.
Crossfitti teeks küll
MemberStiilne terviserada meil siin Saaremaal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>darola
MemberÕhtust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !Käisin täna teatris ja sain korraliku kõhutäie naerda. Etenduse nimi oli ” EGON ja INDREK” soovitan vaatama minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult 2 meest ja nii palju nalja. Trenni tegin täna nii palju ,et käisin metsas sörkimas ja tõmbasin lõuga (kokku 100).
darola
MemberNagu tühi kang tuli üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke oli ikka raske kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab varsti nats raskust juurde panema .darola
MemberPanen siia väikse jupi oma tänasest jalatrennist. Tegin 80 kg 8 x viis seeriat.Darola kükk:
darola
MemberNonii tänane päev läbi saamas, trennid tehtud.
Hommikul tegin metsas 6,7 kilomeetrise sörgi . Ja õhtul käisin jõusaalis. Tänasest algas mul puhkenädal, seega kasutan kergemaid raskusi jõusaalis.
Täna, nagu ikka esmaspäeval, oli jala ja õla päev:
Kükk 50*12; 70*10 3 seeriat
Plie´kükk hantliga 26kg* 15; 30* 15 3 seeriat
Istes säärte sirutamine ja kõhuli säärte paniutamine vahelduvalt mõlemat 3 s.
Hantlitega surumine ja plokil rihmaga lendamine ( õla tagaosa) mõlemat 3 s
Ühe käega hantliga svung ja seistes hantlitega lendamine 3s
Lisaks harjutusi kõhule ( rippes ja neg kaldpingil )
Peale trenni nagu ikka Amino Rush aga Feedi unustasin võtta
. Tänane õhtusöök. Kanafilee, brokoli, lillkapsas, porgand sibul, küüslauk ja hakitud spinat
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head ööd !