darola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
darola
MemberTervist fitnessi pere
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna käisin esimest korda elus triatloni võistlusel ( Kabina triatlon)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga äge oli . Ma ei olnud enne tänast ujumist veel vette saanudki see aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vähemalt nüüd on see ka tehtud! Kahjuks mul maanteeratast ei ole ja pidin oma maastiku rattaga sõtkuma….rattasõit tunduski mulle kõige raskem nendest aladest. Sain mõnusa elamuse….mulle meeldib kui on raske
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Sain naiste arvestuses 2. koha esindasin jõusaali rahvast Kabina Triatlonil
Muidu teen trenni ikka jõusaalis ja ja väljas ka. Jõusaali 4x nädalas praegu.
darola
MemberPALJU ÕNNE SÜNNIPÄEVAKS!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tänan Sind
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olen nüüd oma järjega tagasi Tartus. Saaremaal on küll väga tore aga otsustasin Tartu kasuks siiski. Enne muidugi pidin rattaga Kuressaarest Sõrve ja tagasi Kuressaarde sõitma ( 100 km ). Ilm ei olnud kõige ilusam aga ega ma suhkrust pole. Tervitaks härra Salu Jaani ! Anna andeks , et sind ei kutsunud, Sul oli jõusaal lahti ja arvasin , et sa nagunii ei tule.
Praegu teeme Tartus väljas trenni mõned korrad nädalas. Lisaks sõidan rattaga ja jooksen. Varsti lisanduvad ka jõusaali trennid. Plaanin valmistuda Fitness5 võistluseks.
darola
MemberHei!
Kuna hetkel ei ole aega töö kõrvalt jõusaalis käia leidsin muu viisi kuidas võistlusest osa võtta. Kordusi on kahjuks vähe, kuna rehvid vajusid ära.
Väga vinge !! Taaskord näide sellest, et igal pool saab trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>darola
MemberVäga hea kannatus ja vastupidavus nii pikalt ratast sõita:)
Mina tegin 35 km ära ja väsitas ja tüütas ära juba.
Aga ilusa ilmaga kisub välja küll.
Naudi Saaremaad!
Ma sõidangi ainult niipalju kui viitsimist on ja kui tuju on. Muidu oleks tahtnud Kuressaarest Sõrve ja tagasi sõita , aga see oleks tulnud 100 km . Täna polnud see päev ja ega ma ju üle ka pingutada ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi oli väga mõnus sõita.darola
MemberOhh kui hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänane trenn tehtud. Ilm on super!!! Käisin rattaga sõitmas, tegin 70 km. Kui koju tagasi jõudsin võtsin kiire Hera80 all natural sheigi, kuna kere oli juba täitsa hele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis natuke venitamist ja õhtusööki sööma. Homme lasen rattal puhata ja lähen jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meri on lemmik !
darola
MemberHei hei J Tervitused Saaremaalt !
Olen vahepeal alustanud uuesti trennidega. Tervis on korras ja tuju hea. Jõusaalis olen käinud vähe ( aga ikkagi käinud ). Rohkem olen väljas trenni teinud – välijõusaalid, metsarajad, jalgrattaga sõidan palju. Teisipäeval sõitsin 61 km õhtul. Hetkel on väga okei olla. Eile käisin Salu jõusaalis, tegin rinda ja selga. Lailihas oli küll esmaspäevasest lõuatõmmete pullist valus, ma ei ole ammu lõuga tõmband korralikult.Noh ja täna on eilsest trennist ülakeha maru valusaks jäänud. Täna plaanin ka sõitma minna ja võibolla metsas harjutusi teha.
Hetkel ma võistlusplaanidest rääkida ei oska aga üritan enda jaoks välja mõela varsti , mida ja millal. See on kindel , et sügisel ma ei võistle (vähemalt mitte bodyfitnessis). Väike plaan oleks hakata ka Fitness5 võistlema. Käisin Tartus võistlust vaatamas ja tuli küll tuju J
Lisan siia mõned pildid vahepealsetest tegemistest ka J
Harin ennast ja õpin iga päev mõne peatüki (eksamiks valmistumine).
Trennivarustus väljas möllamiseks
Nagu ikka Darola lollitab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>darola
MemberVäga ilusad pildid ja nii ilus lai selg:)
Tõsi on see, et sel aastal oli tase ikka väga hull, suured ja kuivad olid Bodyfitnessis.
Seda muidugi ei usugi, et sina vahel kurja pilguga oled. Aga puhkus kulus ära, tubli oled, edu!
Aitäh Esta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>darola
MemberTervitus !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole ammu siia midagi kirjutanud. Kui aus olla , siis oli mul igasugune tuju läinud vahepeal. Ma ei talunud isegi , seda kui jõusaalis keegi minu poole vaatas. Vabandan nende ees , kes mu kurjade pilkude osaliseks said, kui mul halb päev oli. Mul ei ole elus emotsionaalselt raskemat perioodi vist olnudki, kui see oli sel kevadel. Ja eks see mõjutas ka minu võistlusvormi.
Nüüd on võistlushooaeg läbi ja peaaegu kaks nädalat on möödas EMist. Seekord ei länud mul hästi. Aga olen kogemuse võrra rikkam jälle. Need naised olid see aasta eriti võimsad ja kuivad. Ja minu vorm oli pehmem kui eelmine aasta. Tänan kõiki, kes mulle pöialt hoidsid ja kõiki , kes mind toetasid. Aitäh Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidule, FASTile ja Fitshopile!!
Praegu olen ma puhanud keha ja vaimu, söönud tavalist toitu ja hakkan vaikselt muutuma endiseks rõõmsameelseks Darolaks. Kaalunumber tõusis hüppeliselt paar päeva peale võistlust (ei taha öeldagi kui palju ) ja langes jälle. Hetkel kaalun 2 kg rohkem kui EM il ja üritan seda kaalu säilitada.
Lisan mõned pildid EM ist
enne võistlust, kui nälg veel majas oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>FC Barcelona
Ja selle skeemi järgi õpetas härra Imre Vähi kuidas võistlusvormi saada
MemberTervist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahepeal jõudsin ära käia Saaremaal . Sain puid lõhkuda
see on minu meelest nii tore tegevus ! tundsin end nagu kala vees. Ise tegin
Praegu on mul käimas puhkenädal, mis tähendab siis jõusaalis kergemaid raskusi ja vähem seeriaid. Täna tegin rinda ja selga. Selg on endiselt lai nagu laudauks aga võistlusvormi saamine on seekord kuidagi palju keerulisem kui varem
??:”>darola
MemberJee väga tublid!!! Tore vaadata kohe
darola
MemberHei
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eile käisin Kesklinna MyFitnessis degustatsiooni tegemas. Näha on , et paljud on oma trennidega välja ära kolinud. Ilmad on nii ilusad. Ise sõidan ka palju rattaga, jooksen ja kõnnin pikki vahemaid. Üritan võimalikult palju väljas tegutseda. Muidugi teen ka jõusaalis trennid ära, kõik muu on “boonus”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Täna kõndisin 10 km linna, võtsin ratta ja sõitsin 4 km, et jõusaali minna. Tegin trenni ära , võtsin Fasti Weight Loser kapslid sisse ja sõitsin koju 17.8 km. Jõusaalis tegin rinda ja selga.
Homme teen veel hommikul Tartus trenni (jalgu) ja siis õhtul sõidan Kuressaarde. Ei jõua ära oodata , saaks maal tegutseda. Äkki lubatakse puid lõhkuda vms
. Ja siis on plaan ka “mõned” väljaasted teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberPanen siia video Asko sooritusest. Tegin MyFitnessis degusteerimist ja sain ühe krevetiküki video ka
MemberTervitus !
Eile käisime naistepäeva puhul sõbrannaga jalutamas. Leppisime kokku , et iga kilomeetri järel teeme 20 kükist üleshüpet või 20 jalavahetus hüpet (teekond oli umbes 8 km ). Hiljem jalutasime tagasi ka aga siis enam ei hüppand
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Täna tegin jõusaalis jalga ja õlga. Trenni alguses olid ka lõuatõmbed nö soojenduseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kükki tegin täna 6 seeriat. 60/10x; 70/10x; 80/8x; 90/8x ja 2 seeriat 100/6 x (lisaks veel ports teisi harjutusi )
Panen siia võrdluseks ühe video, kus näete mu veidrat kükki 75 kiloga. Kusjuures põlved ka veel sidemetega kinni seotud. Aasta oli siis 2011 ja õppejõud Peep Pälliga proovisime raskejõustiku tunnis maxi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Jõusaalis ma muidu sel ajal ei treeninud ( ainult eriala tundides), olin ise siis jooksja ja fitnessi maailma sattusin alles aasta hiljem. Video teises pooles on jupike tänasest trennist ( filmitud on seeria 100 kiloga). Täna oli trenni teha üsna raske , energiat oli veidi vähe ja jalad hullult väsinud.
Homme pakun head ja paremat FASTi kraami Lõunakeskuse MyFitnessis kell 18.00-20.00. Näeme seal
MemberHea blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja Head Naistepäeva!Aitäh Sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>darola
MemberKas Taavi on ka sel ajal võimlas? Tal oli üks idee, mida ma võiksin vabakavasse lisada ja tahaks harjutada seda. Muidugi tahaks niisama ka hullata ja lõbutseda.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah Taavi ka olemas seal. Aga tule järgmine kord kohale siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused