DarkCloud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DarkCloud
MemberMis tasemel antud töö olema peab? Kas tegu on põhikooli või gümnaasiumi tööga?
september 19, 2014 at 12:24 p.l. in reply to: THE Olympia Weekend 2014 – 1. Phil Heath 2. Kai Greene 3. Shawn Rhoden #370708DarkCloud
Member1. Kai Greene
2. Dennis Wolf
3. Phil Heath
4. Mamdouh Elssbiay
5. Shawn Rhoden
6. Dexter Jackson
7. Roelly Winklaar
8. Victor Martinez
9. William Bonac
10. Steve Kuclo
DarkCloud
MemberTäiesti tavaline, ei ütleks, et ta nii metsik nüüd oleks.
Olen umbes samas kaalus ja mul kõigub see +/- 2 kilo ka päeviti.DarkCloud
MemberVõid proovida ka malto või dekstro asemel jogurtit hoopis kasutada, seal ka piisavalt suhkruid.
Ise tegin vahepeal jogurt + piim hulka, et vedelam oleks ning selline kombinatsioon sobib pea kõigi maitsetega imehästi.
DarkCloud
MemberÜks meesterahvas põhjendab, miks tema trenni teeb:
DarkCloud
MemberMis eesmärkidel sa treenid? Enda lõbuks, vastassoole silmailuks või plaanis ka võistlema minna?
DarkCloud
MemberVõrreldes millega ta nüüd odav on ?
Nii palju kui mina võrrelnud olen, siis ta on odavam igasugustest plasttopsides olevatest kreeka, türgi ja muudest maitsestamata jogurtitest.
DarkCloud
MemberMinu arust on plastpudeliga 1L 5% maitsestamata jogurt hea odav variant.
august 12, 2014 at 5:12 p.l. in reply to: Turvalist ostlemist! FitShopi e-poes kõik hinnad all -20%! #369511DarkCloud
MemberMind pole ükski tooteuudis varem nii positiivselt mõjunud kui see, mõtlesingi, millal nad ükskord ka Eestisse jõuavad.
Nüüd ei jõua oodata, millal ära proovida saaks. Vaatasin ringi ja paistavad väga paljulubavad!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberLihaskasv kaks kilogrammi kuus oleks tõesti väga tore – viis aastat treeningut ja juba lisandunud 120 kg puhast lihast!
DarkCloud
MemberEsimesel on lihtsalt pumpamata, grimmimata, karbsid laadimata..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige tähtsam, habe, jäi mainimata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberEga neid tootekirjeldusi enamasti väga uskuda ei tasu. Sinu keha saab toksiinide puhastamisega ise ka hakkama, söögiisu võib kärpida ka igasuguste muude teede või vee tarbimine ning energia.. noh seda võib mitmeti mõista, tavalised teed sisaldavad ka piisavalt kofeiini, et mingit lisaenergiat anda.
Just nagu SKG mainis, et peamine on siiski kaloridefitsiit ja selle kõrvale võib seda või ükskõik millist teed ikka juua, annab mingit lisaenergiat ja vähendab söögiisu.
DarkCloud
MemberNii noorelt on kindlasti mõtet, saad endale vastupidavad liigesed ja tugevad lihased, mida paljudel noortel kahjuks ei ole. Kõige mõtekam oleks otsida endale treener, juhendaja või liituda mingi noorte treeningrühmaga (ei oska soovitada, kuna ei tea, kus sa asud). Tema eesmärk oleks sulle korralik treeningkava koostada ning mis veel tähtsam, õiget harjutuste tehnikat ette näidata. Kõik see on vajalik selleks, et sa ennast ei vigastaks. Jõle nõme oleks terve elu liigestevalude ning -hädade pärast kurta, kuna 15 aastaselt sai vale tehnikaga harjutusi sooritatud.