DarkCloud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DarkCloud
MemberTänud vastamast. Ma lihtsalt isekeskis mõtlesin, kas põhjuseks on mingid kohvi kõrvalmõjud, aga kui burn niigi juba kofeiini sisaldab, siis vist tõesti võib loobuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberAreng tundub päris kiire olevat ja sellised teemasid on alati põnev jälgida
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga küsiks nii huvi pärast, et miks selle muutuse ajal kohvi ei ole lubatud tarbida?
DarkCloud
MemberPiltidelt küll seda näha ei ole, aga ilmselgelt on vaja suuremat rõhku jalgadele – kükke ja muud elementaarset.
DarkCloud
MemberMis kirjad seal peale “SCOTTi” veel ratta peal on? Kui näeks lugeda, siis ehk oskaks pakkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberMinule jääb siiski mõistmatuks miks hommikupudru teema igasugu perverte täis on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise söön ka absoluutselt iga hommik nelja- või viieviljahelbeid või mõnikord ka täistera kaerahelbeid ning kasutan sama taktikat, mis missisryan – lisan viimasel minutil 2 muna pudrule juurde, kuna mul pole mingit tahtmist neid veel lisaks keetma hakata või eraldi veel kõrvale süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberSeda Hispaania 4:0 tulemust ei osanud tõesti keegi isegi aimata, ega ette pakkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberEile toimus siin Eesti Rammumehe võistlus ja täna öösel põles võistlusplatsi kõrval olev maja maha. Ei tea, kas need kaks on omavahel seotud ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberKahjuks ei ole lokaalne rasvapõletus võimalik – sama moodi, nagu jooksmine ei põleta rasva ainult jalgades, nõnda ei mõjuta randmeraskused ka rasvapõletust kätes. Joostes kaob rasva ikka terve kogu keha ja randmeraskused peaksid idee poolest jooksmist raskendama ja nõnda ka rohkem energiat kulutama.
Ise pole randmeraskusi proovinud ja ei oska öelda, kui head need just liigestele on. Ja idee poolest võib treeningu raskust tõsta lihtsalt tempo tõstmisega, ma ei leia, et selleks oleks lisaraskusi vaja.
Ning kui käed on kehvemas seisus, siis võib-olla põhjus füsioloogiline või võib-olla aitaks just kätel olevate lihaste arendamine, et toonust välja tuua.
DarkCloud
MemberVaakumharjutused on mõeldud eelkõige nendele, kes soovivad, et kõht niivõrd välja ei paistaks ehk siis ajapikku muutub seda harjutust tehes piht/vööümbermõõt väiksemaks. Ei tohiks ainult arvata, et see imekombel kõhu eest ära võtab, seda teeb ainult rasvaprotsendi vähendamine ja see harjutust kohe kindlasti ei vähenda rasvaprotsenti.
Harjutust ise on alguses soovitatav harjutada seistes: hingad õhu kopsudest täielikult välja; tõmbad enda kõhu sisse, nii palju kui võimalik ja hoiad seda mõnda aega sees, seejärel hingad välja. Seejärel korrata mitu seeriat. Näiteks proovi hoida 20 sekundit ja nii 3 seeriat.
Kui alguses on püsti ära proovitud, siis seda võib sooritada ka igas asendis: lamades, istudes, põlvitades, mis iganes. Ehk siis ideaalne harjutus, mida sooritada näiteks liiklusummikus olles.
Hiljem võib proovida samamoodi kõhtu vaakumis hoida mingit kõhulihase harjutust sooritades (näiteks istesse tõuse), kus keha üles tõustes hoiad kõhtu samamoodi vaakumis ja üles jõudes hingad välja.
DarkCloud
MemberHispaania võidab 1-0
juuni 17, 2012 at 8:52 p.l. in reply to: 1. Klassikalise Jõutõstmise Maailmakarikavõistlus – Alex-Edward Rausi maailmarekord on kinnitatud #67961DarkCloud
MemberUskumatu saavutus, mu suu jäi ammuli lahti, kui ma seda tulemust kuulsin. Me olemegi leidnud Eesti nokia.
DarkCloud
MemberMa olen märganud, et võrreldes teiste saiadega tahab ta ka palju rohkem röstimist saada – peaaegu isegi 2x korda rohkem. Ning võileivagrilli vahel ei suuda ma Sire saia üldse krõbedaks saada, aga minu jaoks on ta üsna söödav ikkagi, aeg-ajalt läheb ka ilma igasugu röstimise või grillimiseta.
DarkCloud
MemberIse ei ole ketogeenset dieeti pidanud, aga tarbin Sire saia praktiliselt ise päev ja ei ütleks küll, et ta mingit rasvapõletust pärsiks. Tegu on ka enamvähem madala glükeemilise-indeksiga süsivesikutega (va. väga väike kogus suhkrut, aga seda leidub juba praktiliselt kõiges), ehk siis insuliini järsku tõusu piiravasse dieeti sobivad küll.
Ning jah, need kiudained peaksid küll süsivesikute alla kuuluma, vaevalt, et nad imenduvad ja mitte-imenduvad süsivesikud eraldi märgivad.
DarkCloud
MemberSäärt olen jah tegema hakanud. Reie esiosa ei ole veel proovinud teha, lasen siiski veel mõned päevad puhata ja siis proovin isoleeritud (jalasirutust ilmselt) teha. Õnneks tundub, et hakkab kiiresti üle minema juba, aga piinata siiski ei tahaks.
DarkCloud
MemberNüüdsest olengi sunnitud uue treeningkava endale koostama. Nimelt sain enda esimese spordivigastuse – reie kakspealihase venitus. K
Kahju – kükid olid minu lemmikharjutused. Nüüd taastun mõnda aega, siis teen ainult ülakeha ja seejärel asendan jalapäeva (va. sääre) velomeetriga. Eks hiljem näeb, kas ja kui karmilt ma jälle raskustega trenni teha saan.
-
AutorPostitused