DarkCloud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DarkCloud
MemberMeenub, kuidas ükskord hantliga kõhulihaseid treenisin. Käed olid juba üpriski libedad ja hantlil puudus kumm, ehk oli üleni metallist. Ning mingil hetkel tippkontraktsioonis lihtsalt libises käte vahelt välja ja maandus täpselt munanditele. Aga õnnelik õnnetus, hantlil oli (taevale tänu) vähe raskuseid ja pärast 5 minutilist oigamist ja lamamist sai kõik korda, sain juba kõndida ja impoks ka ei jäänud. Pärast seda olen ise ka palju ettevaatlikum olnud ning väldin sedasorti harjutust.
DarkCloud
MemberKehtestaks pigem ala- ja normaalkaalule maksu. Siis saaks terve sumo spordiala endale uusi harrastajaid juurde, kui kõik praegused sportlased maksu hirmust ennast täis õgiksid.
august 30, 2012 at 10:44 e.l. in reply to: Energiajook – energiat andev jook või «energiavampiir» #323036DarkCloud
MemberTänasest pani Rimi müügikeelu energiajookidele, ehk ei müü neid alla 16- aastastele: http://www.tarbija24.ee/955822/rimi-ei-muu-enam-alla-16-aastastele-energiajooke
Huvitav, kas see ka vähendab tarbimist või lihtsalt suunab noori teise kauplusesse poodlema minema?
DarkCloud
MemberMida nad tahavad on öelda, et ei – kasv ei jää jõusaalis kinni.
Hea teemat käsitlev artikkel Rückenbergilt: http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=657
DarkCloud
MemberJust. Ja järgmisest nädalast hakkangi ma Tartus trennis käima, kuigi veel ei tea kus, aga ega see valik nii suur ka ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
DarkCloud
MemberBodyPumpi väljaasteteni jõuan sügisel, kui Tartusse kolin. Hetkel pole lihtsalt raadiuses mitte ühtegi spordiklubi, kus seda võimalik teha oleks.
DarkCloud
MemberMulle pole rammumehed sugugi hea mulje jätnud. Näide – nägin mõni aeg tagasi spordihoone parklas suurt meest, mõtlesin kohe, et oi jummel, veel üks rammumees (hiljem nägin tal ka rammumehe särki seljas). Kui ma lõpetasin jõusaalis aeroobse tegemise, siis tuli ka tema saali, tõstis surumispingilt kangi maha ja pani raskused peale. Kuna meil ongi seal vaid 1 suurem kang, siis ma saan neist täiesti aru, et nad ei saa enda harjutusi muu varustusega sooritada, samas, kui mul on võimalus alternatiiv valida. Ja siis hakkas ta aeroobset ja soojendust tegema – samal ajal kui ta kang lihtsalt seisis põrandal, tema raskus peal.
15 minutit hiljem hakkas ta enda tõmbeid tegema ning kui need tehtud, siis ta pani enda järgmiseks kangiharjutuseks sobivad raskused peale. Viga seisnes selles, et tal oli enne seda harjutust veel teha 2-3 harjutust erinevatel trenažööridel, jälle samal ajal kang lihtsalt seisis seal tema järgmise harjutuse raskustega. Muidugi ma küsisin talt ning sain enda trapetsiharjutuse kangiga tehtud, aga irooniline tundub lihtsalt see, kuidas keegi okupeerib kangi terveks enda treeninguks, isegi, kui tal seda pool tundi vahepeal vaja ei lähe. Irooniline oli ka see, et kui ma teda juba parklas nägin, siis ma juba eeldasin, et veel üks laiav rammumees (no offence, lihtsalt isiklikud kogemused on halvad).
DarkCloud
MemberSel juhul seisneb viga selles, et kui toitumist vähendada, siis peatub ka ju teiste lihaste kasv.
Pigem hoida jalatrenni intensiivsust stabiilsena.
DarkCloud
MemberAssa kurat, ja ma just ostsin endale ühe mõnusa kreatiinipurgi. Oleks pidanud natukene ootama sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberMitte ainult vanaema, vaid lausa vanavanaema
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberMaitse maitseks. Sires on siiski vähem süsivesikuid ja rohkem valke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 8:33 e.l. in reply to: Saksa jalgratturi ülivõimsad reied olümpiamängudel #321823DarkCloud
MemberSee ei olegi tegelikult niivõrd eriline taktika, vaid kohustus. Igal ringil langeb juhtiv sõitja välja, st. et teised peavad alati esimese järgi sõitma. Ning kõige vastupidavam sõitja pannakse muidugi viimaseks, sest tema peab terve aja teiste tempos püsima + veel enda ringitempot üleval hoidma.
DarkCloud
MemberMõtled Selveri lahja kohupiima ikka? Ostan neid kohe 10 paki kaupa, võtsin kohe, vaatasin: valke 18g, süsikaid 1,5g ja rasvu 0,5g. Kus sa neid rasvasid näed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Mõtted keerlesid liialt rasva ümber, ma ise ka just märkasin, tegelikult mõtlesin valku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberMulle täiesti piisaks, kui kodujuust ja kohupiim alles jääks, ega need muud tooted nii “lightid” ei olegi. Imelik toode on selveri rasvatu kohupiim – muidu on ilma süsivesikuteta ja pmst. puhas valk. Aga kui osta sama toode, ainult rosinatega, siis mingisugusel põhjusel on sinna sisse topitud rohkem puhast lauasuhkrut kui rosinaid.
-
AutorPostitused