DarkCloud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2012 at 11:56 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #325822
DarkCloud
MemberKui palju su pikkus ja kaal on?
Pikkus 176, kaal hetkel ~70kg
oktoober 2, 2012 at 9:06 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #325799DarkCloud
MemberHuvitav, et nad siis madala rasvaprotsendiga niimoodi ‘huupi’ pakuvad. Nendega, millega mina olen proovinud mõõta on löönud lihtsalt ette errori, et mõõtepiirkonnast väljaspool.
DarkCloud
MemberAndekas videotöötlus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Samas tore teada, et Otil raha liigub

DarkCloud
MemberOkei, aitäh hüva nõu eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et ma jään ikka enda igahommikuse pudrukausi juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberHetke seisuga on toitumine kuskil 33/33/33.
Kaloreid tuleb koos süsivesikutega kokku antud juhul ~3530 ning süsivesikuid on 4+ g/kg [enda kaal ~68-69] ning ega mingit väga metsikult aktiivset elustiili ei olegi, lihtsalt kaal ei taha vastasel juhul tõusta.
DarkCloud
MemberKommentaarina küsiks, mille jaoks seda vaja on?
Tavatoit maitseks palju paremini + ma ei usu, et selline paljalkujul suhkru õgimine mingitki moodi kasulik või õigustatud oleks
DarkCloud
MemberPiisab vaid väikesest googeldamisest ja ongi vastus juba käes:

// Sorri, minu viga, vale asi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberSa ikka jõuad ka igasse foorumisse..
DarkCloud
MemberMis tal sellest lihasmassist enam kasvatada, kui ta niigi kõige kiirem on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2012 at 3:02 p.l. in reply to: Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video! #324820DarkCloud
Member1 Phil Heath
2 Kai Greene
3 Branch Warren
4 Dennis Wolf
5 Dexter Jackson
6 Evan Centopani
7 Cedric McMillan
8 Lionel Beyeke
9 Roelly Winklaar
10 Ronny Rockel
september 20, 2012 at 2:38 p.l. in reply to: lihase taastumise edasijõudnutele. Palun targad juttu panna. #324819DarkCloud
MemberSõltub palju tarbid, aga robustselt ütleme 30.
DarkCloud
MemberVarsti lendab see biitseps tal õhku ka
“>DarkCloud
MemberSuurt ja tugevat õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2012 at 11:57 e.l. in reply to: FitShopi toidulisandite algkoolituse sarja avalöök Reval-Spordis! #323981DarkCloud
MemberEga te ei ole plaaninud ka Tartusse selle sarjaga jõuda?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberJogurti ja piimaga võib ka teha – täitsa mõnus jook tuleb.
-
AutorPostitused