DarkCloud
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DarkCloud
MemberEi usu, et see nüüd kull ultimate kava on, aga vahelduseks võib vägagi hea olla. Igapäeva kavasse ei võtaks, kuid mingi platoo ületamiseks võib kasuks tulla.
DarkCloud
Member60 kg kükk, mis kasvatab jalad liiga suureks?
Mure kõlab täpselt sama moodi nagu siingi: http://www.fitness.ee/artikkel/1095/treeningsusteem-jalgadele-mis-tootas-liigagi-hasti
Ka tema tegi 60 kg kükke ja kaebas, et jalad on liiga suured.
Ilmselt on tegu pseudoprobleemiga, reied võivadki natukene suured tunduda, kuid tulebki arvestada, et nemad peavad tervet sinu ülakeha kandma.
Ning samuti ei ole mõtet jalgade treeningut ära jätta, kui tõesti tahad, et nad enam ei kasvaks, siis tee samade raskustega trenni edasi, kui intensiivsus ei tõuse, siis pole ka jalgadel mõtet suuremaks kasvada ning ülakeha suudab järgi jõuda.
DarkCloud
MemberKust selline info üldse, et kohvi ei tohi juua?
Üldiselt põhjendatakse seda sellega, et kreatiin seob vett, aga samas kofeiin viib vett kehast välja.
DarkCloud
MemberPakun veel mõned nimed järgmistele lastele:
Wöörkout-shockiita
Blockiita
Amiino-Rushiita
Heraiita
Wheyta
Kreatiniita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberViive,
Vitalia,
Veronica
DarkCloud
MemberHuvi pärast küsiks, et milleks lennukiga pikki sõite tehes?
november 7, 2012 at 9:24 p.l. in reply to: palju tarbite LYSI kalamaksaõli kapsilte päevas ? #329304DarkCloud
Memberjah, 1000 mg on üks gramm.
DarkCloud
MemberMa käisin Movemberi puhul täna jõusaalis.
DarkCloud
MemberNo näete, täitsa asjalik sait – ka omanik ise tunneb huvi, mida tema leheküljest arvatakse ja annab ka sellest märku.
Valmimisjärgus on kõik asjad kahtlased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DarkCloud
MemberMiks mitte.. Kui valk saab otsa ja sealt tellima hakkad ja siis avastad, et kui valku juba ostad, siis võiks ühe MacBook Pro ja Ipodi ka kaasa tellida.
MemberKüsimus: kui pikk sa oled?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2012 at 7:52 e.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #327979DarkCloud
MemberJep, järgmine aasta ma ei hakkagi sheerima, tulen lihtsalt kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2012 at 7:03 e.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #327970DarkCloud
MemberHeh, keegi hakkas täna minuga just meistrivõistluste teemal rääkima ja ta mainisin, et ma olin 2x VIP piletit võitnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul endal polnud kuni tänaseni õrna aimugi ja ma just endamisi mõtlesin, et muidu ma ei tule, sest mul pole võimalust tagasi koju saada pühapäeval, aga kui tõesti võidan, siis tulen kindlasti kohale, vahet pole, kuidas ma pärast koju saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>deem

DarkCloud
MemberLõpetasin ka alles hiljuti enda Saksa mahutreeningu esimese faasi ehk kõik keha osad kuus korda läbi. Kokku läks selle jaoks ei rohkem ega vähem kui 1 kuu.
Kaal tõusis selle perioodi jooksul 2.5kg, aga tont teab, palju sellest toidumassi ja vee arvelt tuli. Huvitav on see, et kui ma muidu mõtlesin, et minu kükk ja rinnalt surumine on üpriski võrdsed, siis 10×10 seeriaid tehes tuli märgatav vahe sisse. Kuigi kükiga ma maksimumini vigase põlve tõttu ei julge minna, teen nüüd väiksema kordustega seeriaid tehes kükke palju suurema raskusega kui rinnalt surumist (varem olid need võrdsed). Ja nagu palju on mainitud, siis kükkimise päev on jah kõige jõhkram päev, füüsiline koormus on üks asi, aga mina ei olegi varem sellist vaimset koormust tundnud. Koju jõudes on selline tunne, nagu hing oleks sama surnud kui keha.
Huvitav täheldus oli ka see, et päevad ei olnud sugugi vennad.Mõnipäev läksid seerialt nii rasked, sellest hoolimata lisasin järgmisel päeval 2.5 kg raskust, aga see läks juba kergelt. Võib-olla ei jõudnud keha igaks trenniks täielikult ära taastuda, või võib-olla olid need loomulikud energiatasemete kõikumised.
Samuti märkasin, et need harjutused, mida ma alustasin juba esimesel korral liiga suurte raskustega jooksid palju varem kinni kui need, millel alustasin kergemalt ning seejärel progresseerusin edasi. Näiteks rinnalt surumisele valisin juba esimesel trennil raskused, millega ma ei suutnud 10×10 lõpuni ära teha ning oli ka märgata, et rinnalt surumise raskused ei arenenud niimoodi, nagu arenes näiteks kükk või hantlite tõstmine kõrvale.
Minu emotsioon on igastahes positiivne ning kavatsen ka pärast teatud vaheperioodi artiklis toodud II faasi läbi teha. Kuigi väikeste muudatustega, sest tunnen, et teatud harjutused ei stimuleeri üldse nii, nagu nad peaksid.
DarkCloud
MemberKui ma ei eksi, siis see peaks tegelikult olema “Panangin” ning seda on isegi käsimüügist saada.
Magneesiumi ja kaaliumi koguse kehas peaks see jah ära normaliseerima, aga kui kaua seda tarbida, seda ma öelda ei oska, sest see on juba individuaalne.
Muidu tarvitatakse seda kuuridena kuskil ~2 kuud tarbid, 3 tabletti päevas ja pärast seda pead pausi. Kui siiski on kehas nimetatud ainete puudus, siis pärast pausi alustad uue kuuriga.
-
AutorPostitused