Daredevil200
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 29, 2010 at 5:13 p.l. in reply to: Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine #205878
Daredevil200
MemberStrongeris on enam vähem selline valik asju, mida võib müüa. Mass.fi’s on palju asju mida eestisse müüa ei tohi ja kuna Mass.fi ei viitsi jageleda Eesti tolli/ravimiametiga siis nemad Eestisse enam ei müü. Et kui Sa kuskile väljamaale kraami ei telli siis eestisse nad Sulle igatahes ei saada.Aga ütleme nii, et kui mul tuttav ostaks soomes kogused ära ja siis saadab postiteel mulle, et kas nii läheks läbi? Või toll võtab vahelt ära vms
Daredevil200
MemberHome Made Protein Bars On A Budget
Make High Protein Fudge Bars For less then 49 cents per bar!
Makes 5 Bars
Ingredients
– 8 scoops chocolate protein powder
– 1 cup oatmeal
– 1/3 cup natural peanut butter
– 3 tbsp honey
– 1/2 cup 1% milk
– 3 tbsp crushed peanuts
Directions
1. Mix together the protein powder, oatmeal, peanut butter, honey and milk.
2. Form into 5 bars and then roll in the crushed peanuts to finish.
3. Place in the fridge for about 30-45 mins or until solid
Nutritional Facts
(Per Serving – 1 Bar)
Calories: 452
Protein: 50g
Carbohydrates: 36g
Fat: 12g
Daredevil200
MemberKust te vene valku ostate?
Tahaks ka teada järsku jagate kodulehekülge või on mingi teine moodus?
Daredevil200
MemberNo see tüüp on küll kastreeritud vist. Täitsa julmMunandid ikka täiesti olemas, MMA Gladiaator rääkis ise kuidas tundis kaks väikest kera küi lõõgi sooritas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Daredevil200
MemberEga sellele tüübile vastu mune lõõmine küll mingeid kahjustusi ei tee.
Daredevil200
MemberJõudu! Sai lõpuks oma vana kere saali veetud ja algajate kava järgi toimetama hakatud. Ja tekkis küsimus hantli raskustega mängimise kohta. Nimelt tegin nt hantlitega küljele lendamist ja esmalt hantli raskusteks tagasihoidlikud 1,5 kilosed kettad. Nüüd kus 3×10 selle raskusega pole enam probleem lennata, siis tekkis vajadus raskust suurendada. Tahtsin tõsta hantli raskust 1 kilo võrra aga järgmine aste on juba 2,5 kilosed kettad, mis teeb mõlema hantli 2 kilo raskemaks ja nõnda jõuan lennata puhta tehnikaga ca 3×4 kordust.Kas on mõistlik vaikselt edasi lasta või peaks natuke raskust maha saama? Algaja kava eesmärk justkui on, et jõuaks 3×8-10 kordust ära teha. Et 1 kilo raskust maha saada tuleks ilmselt hantli ühte otsa panna 1,5 ja teise otsa 2,5 kilone ketas, kuid kas sellist asja praktiseeritakse (pole ju hantel tasakaalus ja ilmselt ei tule see soorituse tehnikale kasuks)? Seni olen foorumis surfates kõigile tekkinud küsimustele vastused leidnud aga seekord sai mõistus otsa ja ootaks targemate nõu. Tänud!
Ise olen seda lugenud et annab raskust suurendada või siis vähendad puhkamise arvelt 5 sek aega, iga uus trenn teed 5 sek vähem puhkust, või siis alguses teed 3×3 ja iga trenn teed 1 korduse rohkem näiteks järgmine kord teed 3×4, kuni lõpuks suudad teha 5×5 ja siis hakkad vähendama aega või siis lisad raskust juurde ja viid jälle 3×3 peale.
See on siis küki tegemise puhul välja toodud kuidas annab teha, kuid arvan, et teiste lihaste treenimiste puhul peaks see ka töötama.
Daredevil200
MemberLisaks siis, paar päeva tagasi kuulsin sky plussis, et teadlased on tõestanud et kui pool tundi enne sõõki ära juua 2 klaasitäit vett siis selle tulemusel võetakse paar kilo alla.
Daredevil200
MemberMul on mõned küsimused ja tahaks vastuseid aga ennem enda kohta infot natuke.Vanus: 13 (päris noor)
Pikkus: 176 cm
Kaal: 57 kg (oi seda on palju)Trennid: Ujumine 2 aastat (6x nädalas, suvel 10x nädalas, ehk siis vahepeal 2 korda päevas); jõusaal 2 aastat (2-3x nädalas, suvel ei ole käinud)
Ujumas ja jõusaalis ma enam käia ei saa, kuid sooviks teada, mis võimalused on mul kodus treenimiseks.
Olen mõelnud osta hantlid, lõuatõmbe kang ja kummid. (ma ei tea kuidas neid päriselt kutsutakse igatahes nendega saab käsi treenida.) Jooksukossid ja jalgratas on olemas.
Kas kõhtu ja selga peaksin ma treenima litsalt elutoas matiga või on selle jaoks ka mingi kaadervärk olemas.
Kust ma saaksin osta lõuatõmbe kangi ja kummid ning kui palju need umbes maksavad? (elan Tartus)
Kõhulihaseid saad küll põrandal teha, kuid selja jaoks on lõuatõmbed ja muud harjutused.
See on minu arvamus.
Daredevil200
Memberjoutuubi otsingusse hang cleanTänud
Daredevil200
MemberNii…ma olen erinevaid artikkleid lugenud ning avastasin et kükk, jõutõmme ja rinnale võtt arendavad päris palju lihast ja lisavad kehale massi.
Kuid mismoodi sooritatakse jõutõmmet ja rinnale võttu ei kujuta ette. Harjutusepangast ei osanud otsida. Võiks olla nii et oleks “otsing” harjutuse pangas, et kirjutad jõutõmme ja rinnale võtt ja ongi käes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Leidsin jõutõmbe kuidas sooritada kuid rinnale võtt -seda ei ole kuskilt leidnud.
Daredevil200
MemberHea ülevaade!Keharaskusega harjutused on loomulikult huvitavad ning ka mugavad – pole vaja hantlite, kangidega mööda saali joosta, kuid kui oled juba 3 aastat tegelenud jõusaaliga, siis oletan, et vormiliselt põhi all ja seega oleksid keharaskustega treeningud vormishoidmise eesmärgil(kardio). Aga et areneda, saada juurde kuni 5 kilo rasvavaba lihast, oleneb kindlasti, mis aja jooksul, soovitan Sulle keharaskustega treening vahetada välja nädalas ühe kangitrenni vastu. Hoiab keha ja vaimu tasakaalus. Ja kuna teed juba niigi võrkpalli, mis samuti aeroobne treeningu alla, siis jooksmine võib Sinu potentsiaalsele lihaskasvule vastu töötada. Mõtle veidi, ehk tõmbad aeroobset vähemaks. Oluline on kuulata enda keha! Kindlasti kui otsid Muscle and Fitnessist üles koduse treeningu kavad, need on seal päris kasulikud ning kavalad.
Mis veel – ära unusta söömist. Et areneda, peab sööma kvalitseetselt.
Paremate tulemuste saamiseks pöördu enda jõusaalis tegutseva treeneri/asjatundja poole.
Jõudu!
Ma ei tea keha kultuurist kuigi palju, et kuulata kas see on õige või mitte(kehale), kuid kas on mõningaid häid raamatuid, eelnevalt alustatud teemasid mis käsitlevad seda, kuidas aru saada kuidas keha reageerib erinevatele muutustele ja mida tuleks järgida või muud sellist. Ma olen teinud 3 aastat trenni(jõusaal) ja 8 aastat võrkpalli mänginud aga jh kogemus näitab, et kui palju asjadest ei tea, siis jääb ka arenemisest palju puudu ning nüüd ma olen selle käsile võtnud, et enda keha rohkem tundma õppida.
Daredevil200
MemberRäägi meile enda eesmärkidest ja lisaks ka veel füüsilisest põhjast.Aitab suuresti edasijuhendamisel ning suunamisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen jõusaaliga tegelenud umbes 3 aastat, ma tavaliselt käin kooliajal jõusaalis ja võrkpalli mängimas, kuid olen täheldanud et neid ei saa mõlemat ühelpäeval teha, näiteks toon siis selle et üleväsimus ja võrkpallis ei ole enam nii head tulemused. Hea ülevaate sain siis kui jäin 2 kuud haigeks ja peale seda kui terveks sain olid tulemused ülltavalt head, lõin kõik pallid maha-mis ei olnud võimalik siis kui tegin 3 x nädalas jõusaali ja 3x nädalas võrkpalli. Kuid tavaliselt ei ole suvel jõusaali võimalusi, kuid otsiks ikka võimalusi, et ennast suvel ka arendada.
Niisiis minu eesmärgiks on lihaseid kasvatada-selle arvelt kaalust juurde võtta ning jõudu suurendada. Olen 18a 185cm ja 77,5kg ideaalne kaal oleks 80-82kg. Eriti on huvitama hakanud bodyweight treeningud nagu planche harjutused jne, milleks on vaja head tasakaalu ja palju jõudu, tahaks samuti enda keha paremini kontrollida, mida saab tõenäoliselt tasakaalu alla liigitada. Mul oleks vaja 2-te programmi 1 on sellejaoks kui ei jõua jõusaalis käia siis harrastada bodyweight harjutusi ja kui jõuab siis jõusaalis käia, et ikka pidev areng oleks.
Arvan et sain kõik kirja pandud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Daredevil200
MemberTänud, kindlasti uurin kohalikest raamutukogudest selle raamatu kohta.
Daredevil200
Memberainult kätekõverdustega sa kaugele ei jõua,tasakaalustamiseks tee lõuatõmbeid
Kas teha lõuatõmbeid ja laia haardega lõuatõmbeid mõlemad koos? (selja jaoks)
Daredevil200
MemberTeemat vaadates, siis soovitan teemaalgatajal pöörduda otse treeneri poole, las paneb sulle toitumise ja treenimise kava kokku sinu päevakava järgi. Sinu toitumise kava pole minu arust parem, kui keskmise eestlase toidulaud. Toitumiskavast on asi kaugel.Toitumiskava on see kindlasti, kuid kas see on kõlbulik lihaste kasvatamiseks, see on teine teema.
Kuid jh eks siit ja teiste algatatud teemadest saab näpunäiteid võtta mida lisada ja ära võtta, et toitumiskavat igati parandada ja et tulemused oleks sellearvelt paremad.
AutorPostitused