daqqer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daqqer
MemberOtilt nõu saadud, võib teema kustutada.
daqqer
Memberma käisin E, K ja R alguses, oli väga hea
vaata ise kuda töö/kooli/jms on, siis ise tead
ära liht järjest liiga palju tee ja mitte liiga pikka vahet kaa
daqqer
Memberei ma ei vaidlegi vastu et ette astuda raske ja julgust nõudev
ise ei ole võistleja, lihtsalt harrastaja
ma lihtsalt mõtlesin et eestis parajaid jõusaali jõmme küll et miks siis seal nagu nii vähe neid oli seal ja tase ju ei olnud kuigi kõrge
dude… ei usu et tead, ta poolast pärit, ja eesti keelt ei mõista.
”küll algab varsti uust tõus”, loodame
aga endiselt ei saanud vastust oma küsimusele
daqqer
Memberkuda neid kolm tuli, seda ma ei tea
sorry et laamendasin
daqqer
Memberminuteada enamus pulbrid enamvähem ikka 24 h võib olla vees… tip: loe inglisekeelset juhendit, äkki seal paremini. ma ise ikka kodus valmis teinud ja kaasa võtnud, aga milles on probleem. jahh, pulber kaasa shakes ja vesi peale…. täielik müsteerium kyll
daqqer
Membernoob, ja mitte vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daqqer
Memberjahh, rohkem tasakaalu treeningusse
ürita kõike võrdselt teha, sest siis areneb ikka paremini… eriti mõtetu on nii et jalgu ÜLDSE ei tee.
E ja K on järsku treeningu lõpus õlg? proovi selline tasakaal teha näiteks et igat lihast 2 harjutust, ja standard on algajatele et 3 seeriat ja 10 kordust max raskusega. sul ju praegu esimesel äeval 3 rinda, siis 1 triits ja 1 õlg, kus on millegipärast 6esed seeriad…
lase kellelgi (treeneril) kava teha endale… ise aretades paned puusse, ja mitte vähe
daqqer
Memberkui TKga ei tulnud 6e kuuga midagi, siis järelikult tegid midagi väga valesti mees…
ise TK
daqqer
MembervendBarbar, 5+
aga sellest 5-15 jutust niipalju, et tee maksimaalse raskusega, millega sa suudad ära teha 8-10 kordust…
daqqer
Memberehh, võta pulbrit ja lonksa peale viinamarja mahla, on lihtsam… ja vaata korra toidulisade teemasse, seal minu systeem kirjas täpsemalt.
kust sa võtsid selle 3e korra süsteemi? kiivikas rääkis mullle et võta 5 korda 1-7 päev, ja nii olen teinud sellest saati.
ma arvan et antud kapslid väga algajatele tehtud
daqqer
Membertee nagu jaksad
ega sa ei saa ju mingi tabeli järgi öelda kui tugevad on sinu jalalihased (ja liigesed) ja kui tugevad on sinu käed ja rind. see on igal yhel erinev ja ilma treeneri ülevaatamiseta ei saa sellele ju yhest vastust anda…
jõudu!
daqqer
Membervalku tuleb võtta KOHE peale trenni, ise jõin alati dushi all või saunas lausa. ja see ei ole ju raske seda kodus valmis segada ja kotti visata, see kaalub ju 400g
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daqqer
Membersoovitan, olen ise proovinud ja on väga head tulemused: osta WDGP (oti käest saab, mingi 700 jaaku on 1,2 kilo) ja creatiini (kaa otilt, mingi 300 jaaku). võin kogemustest öelda et asi on väga ohtutu, sest tegin kaa kõvasti trenni ja sõin kõvasti aineid (5 tynni wdgp-d ja 2 kreatiini tynni)… siis jätsin pooleli mingi tükiks ajaks, ja kaal läks lihtsalt alla, ei juhtunud midagi muud. loll jutt kui räägitakse et tervis ***** vms. ühesõnaga wdgp-d tuleb võtaa iga päev, olenemata sellest et kas teed trenni või mitte, üks mõõtlusikatäis (veega 400g segatult). samal ajal tuleks teha kreatiini kuuri, see käib nii et kuu on kuur ja kuu ei võta kreatiini yldse. kreatiini kuu: esimene nädal iga päev päevas 5 korda väike lusikatäis (1 g), peale juua soovitavalt viinamarja mahla (200g)!, ja järgmised 3 nädalat võta juba kreatiini 1 kord päevas, ehk siis samal ajal kui sa wdgp-d võtad. ja ütleme nii, et kui kreatiini kuu on, siis ikka võetakse juurde normaalselt. aga ei maksa liiga sentimeetreid lugeda, sest ega iga kuu samamoodi ei tule kaalu juurde. igaljuhul lase mingi proffil endale kava teha ja käi korralikult trennis ja pumpa nii nagu jäksad, siis on kilod ainult aja küsimus. ma võin sulle anda ott kiivika tehtud kava edasijõudnutele +selgitusi, kui huvi siis email… kui ei tea siis aineid saab @ Planet Sport, Madara 14 (kristiine). jõudu!
-
AutorPostitused