Danielo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Danielo
MemberMul on selline tunne ,et osad siin foorumis kommenteerijad peaksid oma suu ikka korralikult kinni hoidma. Mõni selline mees kelle tulemused on allapoole igasugust arvestust ei tohiks üldse suud pruukida. Selline tunne on, et kui keegi teeb mingisuguse tulemuse, siis ta hakkab siin foorumis aina rohkem targutama. See, et ma olen tulnud mitu korda MM võistlustel medalile ei anna mulle õigust ja voli ajada suust välja sellist ila millest ei saa ka kõige targem inimene aru, võibolla siis kui liiter konjakit ära on joodud.Ma muidu ei viitsi siin suurt kommenteerida kuid iga päev lugedes ühe mehe aina haigemaid kommentaare teemade üle millest ta ei tea midagi, paneb mind aina rohkem imestama see, kui väikese silmaringiga võivad olla inimesed ja kui lolli juttu annab ikka suust välja ajada. See jutt, et ülikool ei anna haritust peab ikka täiega paika.
Minu soovitus, SAAGE MEHEKS JA TEHKE TRENNI. JA KUI MIDAGI SIIN EI MEELDI SIIS LIIGUTAGE OMA KALAMEHESAABASTES VARBAID JA OLGE VAKKA. JA VEEL PÜÜDKE VÄHEM KALA, SIIS ÄKKI HAKKAB SPORDIFOORUM KA SPODIFOORUMI VÄLIMUST SAAVUTAMA. Rahulikke pühi kõigile.
Tubli Arvo!!
Danielo
MemberJehh, nagu teised kõik puhtad poisid….mis sa sellega mõtled?
Danielo
Memberkeemia keemiaks aga………kaua emv jõutõstmise pilte peab ootama?
Danielo
MemberAga……..kus jõutõstmise pildid ikkagi on?
Danielo
Memberabs.7 ,oma kehakaalu 2
Danielo
MemberAga see on ebanormaalne ,mis siin teeb

Danielo
MemberSinnakanti peakski jääma
Danielo
Memberoli kunagi….
Danielo
MemberEMV kohta ei oska öelda,aga Kaido Leesmannilt on proov võetud veteranide MM-lt.
-
AutorPostitused