Daniel
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Daniel
MemberEeldan, et valitakse selle alusel millisele “ametile” parasjagu sõdureid vaja on. 11 kuud läbinutetest saavad kas sõjaväepolitseinikud, nooremallohvitserid või autojuhid. Ise saad kaasa rääkida KRAs sel hetkel kui sind vormistatakse teenima. Vähemalt mina sain valida mitmeks kuuks ning väeosade vahel, kuhu parasjagu kaadrit vaja oli. Seega 2. juuli Tapale minek
Daniel
MemberKuulates neid jutte hakkab ikka päris hirmus kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Veelenam, et kaalu on ca 90, pikkus 184, olen teinud pidevalt ratast (jooksust pole haisugi) ning 2. juuli minemine ajateenijaks, st. päevas palju jooksu saabastes. 
Daniel
MemberMasinate ja pinkide hõivamine on kahe otsaga asi. Ühelt poolelt : kasutad masinat ja pausi ajal keegi hõivab selle. Väljapääs – tee lühemad pausid ning ole masina kõrval. Teisalt: keegi raibe teeb oma seeriaid ja venitab pausidega. Väljapääs – küsida kaua läheb, see peaks liigutama panema.
Ja veelkord kõigile südamele: Tõstke raskused peale kasutamist tagasi ja OMALE kohale!
Teemast ka : Noored ei häiri, nad nagunii vähe häbenevad ja hoiavad ennast nurgas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Daniel
MemberKallid Pilulised, head Naistepäeva ka minu poolt!
Daniel
MemberSel juhul soovitan kätte võtta mõni eesti keelne anatoomia õpik, kus on kõik lihased kindlasti välja toodud!
EDU!
Daniel
MemberRäägin ka mina oma kodustest tegemistest.
Nimelt alguseks on kodused tingimused toredad. Proovid, katsetad,õpid. Mõne nädala möödudes hakkad tundma, millist lihast iga harjutus mõjutab, kuid tähtis on siinkohal ka teoreetilist materjali lugega, et oskasid oma tegevust seostada.
Kodustes tingimustes paranda oma üldfüüsilist. Nimelt tee trenni 3x nädalas ning iga trenni vältel töötle maksimaalselt kõikki lihaseid. Eespool toodud olid mõningad võimalused kuid vaata harjutuste panka ning seosta neid raskustega mida saad ära kasutada. Siinkohal toon näite, et mina tegin nt. selga vett täis kanistriga, kangi asemel oli raudtee rööbas, ploki keevitasin ise kokku ning tõstsin telliseid ämbris.
Peale raskuste trenni käi jooksmas/rattaga sõitmas, iga kord ca. 30 min. (pulsisagedustest ja muudest ära hetkel pead vaeva, lihtsalt harjuta oma keha koormusega)
Kui esimesed kuud kodus vastu pead, siis tunned et raskused pole enam endised ning eeldan, et tekib siiski soov saali minna, peale mida võib juba tõsisemalt hakata uurima treeningkavasid, aeroobset ning kindlasti ka toitumist.
Kui midagi kahe silma vahele on jäänud, siis kindlasti mind parandatakse kuid jõudu sulle ning juhata oma keha treeninguteks sisse!
EDU!
Daniel
MemberKui kõht on kinni, siis delikaatse probleemi lahendab hantel. Hantel, mõeldud nii noortele kui vanadele.
Tähelepanu! Tegemist on raskusega Probleemide korral pööruda lähima treeneri või instruktori poole!
Daniel
MemberUut teemat ei hakanud tegema, aga minul on lood vastupidi. Nimelt uinun kiiresti ning pea igal ööl olen REM-unes (kutsutakse vist sedasi). Seeläbi aga aju ei puhka hommikuks välja ning terve päeva vältel olen kui zombi.
Daniel
MemberMiks Daniel saab? alessandro postitas ju esimesena ja korrektse vastuse:Postitust on muutnud alessandro: Täna, 15:42 ja Danieli postitus on tehtud 15:43… Seega on alessandro postitus siiski esimene ju!!!
Väga huvitav süsteem teil siin
Daniel
MemberAlways yours
Daniel
MemberPükste värv
Pudel
Kork
Seier
Rätikut pole
Kõrva vari puudub
Kraadiklaas nikunud
Põranda ruutu pole
Kapi käepide puudub
Tatto 1 osa puudub
Daniel
MemberEelkõige sea endale eesmärgid, mida soovid oma kehaga saavutada ning seejärel telli endale toitumiskava (tasuta ei tee ja ei seleta sulle seda keegi!)!
Kava saad tellida siit samast portaalist (vt. pealeht).
EDU!
Daniel
MemberMa ei tea ma ükskord vahetasin peale trenni käisin pesemas ära topisin end riidesse ja hakkasin koju minema,aga jõusaalist välja minnes nägin kuidas üks jorss jalapressi koos raskustega minema lohistas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
Parim kommentaar

Ma küll ei kujuta ette kuidas jõusaali inventaari varastada ning kas tõesti jagub kellelgi sedavõrd palju ülbust, aga nt. Zelluloosis on juba viimased 2 nädalat 2×16 kg. ning 1×18 kg hantlid kadunud

Daniel
Membero_O Selged ületreeningu sümptomid.Parim kommentaar asja kohta
Daniel
Memberisegi olen juba paar aastat pilte otsinud ning valinud. Nüüd kui vanus käest tahaks asja lõpuks ära teha…ise tahan trapetsi ülaossa teha..see koht ei tohiks väga venida
ps. see koht pidavat kõige valusam olema, kuid kunst nõuab ohvreid.
EDU!
AutorPostitused